Από: ΡΙΚ

Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 04, 2024-06:22 View: 19

Σεισμός μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη θαλάσσια περιοχή, νοτιοδυτικά της Πάφου. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα από την Πάφο, ενώ το εστιακό βάθος ήταν στα 10 χιλιόμετρα.

Η αμερικανική κυβέρνηση εργάζεται στη βάση  πρότασης για τη Γάζα που θα οδηγήσει στην απελευθέρωση  ομήρων, στον τερματισμό των μαχών και την χορήγηση σημαντικής ανθρωπιστικής βοήθειας, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Η Ρωσία εξαπέλυσε νωρίς το πρωί, νέα πυραυλική επίθεση  κατά του Κιέβου στην Ουκρανία, όπως και επίθεση με drones στην πόλη Λβίβ. Ενεργοποιήθηκε η ουκρανική αεράμυνα. Ενεργοποιήθηκε επίσης για προληπτικούς λόγους η αεράμυνα της Πολωνίας, αφού η Λβιβ βρίσκεται δίπλα από τα πολωνικά σύνορα.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί σήμερα στην Άγκυρα με τον Αιγύπτιο ομόλογό του,  Φατάχ αλ-Σίσι, με στόχο να επισφραγισθεί η συμφιλίωση μεταξύ των δύο χωρών.

Άντρα  71 ετών, οδηγό νταλίκας συνέλαβε η αστυνομία , σε σχέση με το χθεσινό θανατηφόρο τροχαίο στον Υψωνα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ποδηλάτης 41 ετών από το Ιράν .

Adblock test (Why?)

Read this on ΡΙΚ