Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση που αφορά κλοπή οχήματος, κλοπή από όχημα και τροχαία αδικήματα

Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση που αφορά κλοπή οχήματος, κλοπή από όχημα και τροχαία αδικήματα
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 19, 2023-20:22 View: 72

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κλοπή οχήματος, κλοπή από όχημα, καθώς και για τροχαία αδικήματα.
Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 57χρονο, ότι σήμερα το μεσημέρι, κλάπηκε το αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Λάρνακας, με τα κλειδιά στη μίζα. Επίσης, έγινε καταγγελία από 43χρονο, ότι σήμερα, κλάπηκε από το αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του στη Λάρνακα, μία τσάντα που περιείχε ένα tablet αξίας €500 και μία τραπεζική κάρτα. Το αυτοκίνητο ήταν ξεκλείδωτο με τα κλειδιά στη μίζα.
Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντοπίστηκε γύρω στις 2.20 μ.μ., σήμερα, από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας το όχημα του 57χρονου, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα ηλικίας 38 ετών. Τα μέλη της Αστυνομίας τους ζήτησαν να βγουν από το όχημα, πράγμα το οποίο έπραξε ο ένας εκ των δύο, ενώ ο δεύτερος διέφυγε από το μέρος οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα (με ιλιγγιώδη ταχύτητα και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας).
Στη συνέχεια, το κλοπιμαίο όχημα προσέκρουσε σε νησίδα του δρόμου και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο 38χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, αλλά συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας.
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος οδηγός, δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού, ενώ υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη.
Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, η τσάντα με το tablet και τρία μαχαίρια.
Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου και η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Adblock test (Why?)

Read this on Αστυνομία Κύπρου