Από: ΕΛΑΜ

Ισαάκ, Σολωμέ Δεν θα σας ξεχνώ ΠΟΤΕ!

Ισαάκ, Σολωμέ Δεν θα σας ξεχνώ ΠΟΤΕ!
Δημοσιεύθηκε: Αυγούστου 11, 2023-09:00 View: 103

Δυναμική ήταν και φέτος η παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στο ετήσιο μνημόσυνο των εθνομαρτύρων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

Οι ΕΛΑΜίτες έστειλαν και φέτος το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουν να ξεχαστεί η θυσία του Τάσου και του Σολωμού, που τον Αύγουστο του 1996 δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους Τούρκους κατακτητές στο οδόφραγμα της Δερύνειας (ο πρώτος στις 11 Αυγούστου και ο δεύτερος στις 14 του ίδιου μήνα).

Το ετήσιο μνημόσυνο τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Παράταξης μας Χρίστος Χρίστου, ήταν και φέτος ο μοναδικός αρχηγός κόμματος που παρευρέθηκε στο μνημόσυνο των σύγχρονων ηρωομαρτύρων του Ελληνισμού.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος, οι βουλευτές, μέλη και υποστηρικτές μας κατευθύνθηκαν στο κοιμητήριο όπου έγινε κατάθεση στεφάνων, από τον Πρόεδρο μας Χρίστο Χρίστου, τους βουλευτές: Αμμοχώστου Λίνο Παπαγιάννη, Λάρνακας Σωτήρη Ιωάννου και τον Λίνο Χατζηγεωργίου εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας του ΕΛΑΜ.

Ακολούθησε πορεία μέχρι το οδόφραγμα της Δερύνειας.

Αντιπροσωπεία μας κατευθύνθηκε στον χώρο της θυσίας των εθνομαρτύρων όπου κατατέθηκαν και εκεί στεφάνια.

Εκ μέρους του Προέδρου μας στεφάνι κατέθεσαν ο βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης και ο εκπρόσωπος τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη.

Η παρουσία του Κινήματός μας έληξε με τον Εθνικό Ύμνο στο οδόφραγμα.

ΙΣΑΑΚ-ΣΟΛΩΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ!

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ