Από: ΡΙΚ

Απεβίωσε 25χρονος μοτοσικλετιστής που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στην Πάφο

Απεβίωσε 25χρονος μοτοσικλετιστής που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στην Πάφο
Δημοσιεύθηκε: Ιουλίου 25, 2024-13:50 View: 18

Απεβίωσε χθες βράδυ, 25χρονος μοτοσικλετιστής, Αλ Χαλίντ Σαεϊντ Μοχάμεντ από την Συρία, τέως κάτοικος Πάφου, o οποίος στις 23 Ιουνίου, είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στην Πάφο.

Η οδική σύγκρουση είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Μακαρίου, στην Χλώρακα, στις 6 το απόγευμα, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 25χρονος.

Για το θανατηφόρο συνελήφθησαν 2 άτομα, ηλικίας 43 και 41 ετών.

Ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλης Νικολάου δήλωσε ότι, ύστερα από έλεγχο σε κλειστά κυκλώματα της περιοχής διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του ενεχόμενου αυτοκινήτου δεν ήταν ο πρώτος ύποπτος, 43 ετών, που είχε αρχικά συλληφθεί, αλλά ο δεύτερος, που είχε παρουσιαστεί ως συνοδηγός του αυτοκινήτου.

Ο δεύτερος ύποπτος αναμενόταν, μάλιστα, να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για επιβολή ποινής σε εκδικαζόμενη υπόθεση παρόμοιου δυστυχήματος που συνέβη το 2019, κατά το οποίο προκλήθηκαν σοβαροί τραυματισμοί.

Ο κύριος Νικολάου πρόσθεσε ότι η υπόθεση θα επαναξιολογηθεί υπό τα νέα δεδομένα, ώστε να εξεταστεί η τροποποίηση των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν τα δύο πρόσωπα.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΓ, ΧΡΥ

Adblock test (Why?)

Read this on ΡΙΚ