Από: ΔΗΠΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Δημοσιεύθηκε: Ιουλίου 22, 2024-10:11 View: 16

Η Δημοκρατική Παράταξη συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν τους στόχους τους με την εισαγωγή τους στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας και στις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας με την ευχή να συνεχίσουν να επιδιώκουν την αριστεία σε κάθε τομέα της ζωής τους.

Η είσοδός τους στα πανεπιστήμια σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου, συναρπαστικού κεφαλαίου στη ζωή τους, γεμάτη γνώση, εμπειρίες και ευκαιρίες.

Απευθύνουμε ευχές και συγχαρητήρια, ταυτόχρονα, σε γονείς και καθηγητές που συνέδραμαν καθοριστικά σ΄ αυτήν την επιτυχία, στηρίζοντάς σας

καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης πορείας. Η συμβολή τους υπήρξε ανεκτίμητη και είμαστε βέβαιοι ότι είναι περήφανοι για τα επιτεύγματά σας.

Η Δημοκρατική Παράταξη, συγχαίρει όλα τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα τους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Μπορεί να μην καταφέραν όλοι να εξασφαλίσουν θέση στα πανεπιστήμια αυτή τη φορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα βρουν το δρόμο τους προς την επιτυχία. Υπάρχουν πολλές άλλες διαδρομές που μπορούν να ακολουθήσουν για να πετύχουν τους στόχους τους.

Η δύναμη βρίσκεται στη υπομονή, στην επιμονή, το θάρρος και την αποφασιστικότητα με την οποία θα πρέπει να συνεχίσουν να προσπαθούν.

Καλή επιτυχία σε όλους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ