Από: ΕΛΑΜ

ΕΛΑΜ σε εθνικά μνημόσυνα πεσόντων του 1974

ΕΛΑΜ σε εθνικά μνημόσυνα πεσόντων του 1974
Δημοσιεύθηκε: Ιουλίου 14, 2024-17:50 View: 36

Το ΕΛΑΜ σε εθνικά μνημόσυνα πεσόντων του 1974 Αντιπροσωπεία της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας παρευρέθηκε σήμερα Στον Ιερό Ναό Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνα στην Περιστερώνα όπου τελέστηκε το ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο των πεσόντων Χαράλαμπου Πάλμα, Κώστα Ανδρέου, Ανδρέας Πηλαβά, Δώρου Χαραλάμπους και Γεώργιου Πάντζιαρου και δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων Ανδρέα παπατρύφωνος, Κυριάκου Χ”Μάμα και Μάμα Κυριάκου Τσιακλή.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στην θυσία των παλληκαριών, εκ μέρους του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Χρίστου Χρίστου, στεφάνι κατέθεσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΕΛΑΜ Έλενα Στεφανή. Μαζί της οι Γιώργος Παπάς δημοτικός σύμβουλος Έγκωμης και Γιώργος Σιακαλλή μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Στον Ιερό Ναό Αγίου θεράποντος στον Λυθροδόντα παρευρέθηκε Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου για να τιμήσει το Ετήσιο Μνημόσυνο των ηρώων της κοινότητας. Πιστοί στο καθήκον και στο χρέος που έχουμε απέναντι σε όλους αυτούς που έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική. Εκ μέρους του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Χρίστο Χρίστου κατάθεση στεφάνι έκανε ο Κώστας Κυριακίδης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε και στο ετήσιο εθνικό μνημόσυνο των πεσόντων και αγνοουμένων Γερμασόγειας, τιμώντας τη μνήμη όσων αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν τον μαύρο Ιούλη και Αύγουστο του 1974 απέναντι στη βάρβαρη τουρκική εισβολή.

Στο μνημείο των ηρώων της Γερμασόγειας Παναγιώτη Τσαγγάρη, Τρόφιμου Κουλλέ, Ευάγγελου Γεωργίου και Σωφρόνη Σωφρονίου, και  του αγνοούμενου Χριστάκη Αγαθοκλέους, στην είσοδο της Γερμασόγειας, στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου κατέθεσε το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Πέτρος Αυγουστή, ενώ στεφάνι κατέθεσε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμαθούντος του ΕΛΑΜ, Ανδρέας Λυσάνδρου.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ