Από: ΕΛΑΜ

Παρέμβαση Γ. Γεάδη προς Μέτσολα στη συνεδρίαση του ECR

Παρέμβαση Γ. Γεάδη προς Μέτσολα στη συνεδρίαση του ECR
Δημοσιεύθηκε: Ιουλίου 10, 2024-17:09 View: 25

Πραγματοποιήθηκε στις 9/7/2024, η συνεδρίαση του ECR, στην παρουσία της Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Roberta Metsola.Κατά τη διάρκεια της, τέθηκαν επί τάπητος οι προτεραιότητες του ECR για την επερχόμενη θητεία, πριν από τις προεδρικές εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σε παρέμβαση του ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ απευθυνόμενος στην κ. Μέτσολα η οποία κατάγεται από νησί της Μεσογείου, ανέδειξε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας και ότι επιβάλλεται άμεσα να βρεθούν λύσεις, καθώς η Κύπρος κινδυνεύει.

Στη συνέχεια, έκανε σύγκριση του Ουκρανικού με το Κυπριακό Πρόβλημα, καθώς και οι δύο χώρες δέχθηκαν εισβολή, ζητώντας στήριξη καταδίκη της Τουρκίας με τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιούν κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Τόνισε δε την αναγκαιότητα να διαφυλαχθούν η κουλτούρα αλλά και ο ιερός θεσμός της οικογένειας, που σήμερα κινδυνεύουν σε όλη την Ευρώπη.

Τέλος, χαιρέτισε την παρουσία της κ. Μέτσολα, παρά τις διαφορετικές απόψεις, εντούτοις όπως τόνισε, η ομορφιά της δημοκρατίας είναι η πολυφωνία.

Γραφείο Τύπου ΕΛΑΜ

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ