Από: ΕΛΑΜ

Το ΕΛΑΜ τίμησε τους Ήρωες μας στη Λάρνακα

Το ΕΛΑΜ τίμησε τους Ήρωες μας στη Λάρνακα
Δημοσιεύθηκε: Ιουλίου 07, 2024-15:59 View: 28

Τιμήθηκε σήμερα με θρησκευτικά μνημόσυνα η μνήμη των 13 παλληκαριών που σκοτώθηκαν από τη φονική έκρηξη στα 98 εμπορευματοκιβώτια που βρίσκονταν στη Ναυτική Βάση “Ευάγγελος Φλωράκη”.

Τα λάθη και οι παραλείψεις της πολιτικής ηγεσίας οδήγησαν σε ένα έγκλημα που παραμένει μέχρι σήμερα ατιμώρητο και που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 13 συμπατριωτών μας καθώς και ανυπολόγιστες ζημιές στην περιοχή και τον μεγαλύτερο ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό της χώρας.

Στο Αλεθρικό τελέστηκε το μνημόσυνο του Λοχία Πυροσβεστικής Αδάμου Αδάμου. Στεφάνι κατέθεσε ο Βουλευτής Λάρνακας Σωτήρης Ιωάννου.

Στο Κιβισίλι τιμήθηκε ο Λοχίας Πυροσβέστης Γιώργος Γιακούμη, όπου στεφάνι κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας Ανδρέας Καδής.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου τελέστηκε το Μνημόσυνο του Λοχία Πυροσβεστικής Βασίλη Κρόκου. Στεφάνι κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αραδίππου, Χάρης Πουργούρη.

Τέλος, σήμερα τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα Ανδρέα Γ. Νεοκλέους του 23ου λόχου της 32ας Μοίρας Καταδρομών ο οποίος έπεσε μαχόμενος σε ηλικία 18 χρονών κατά τη διάρκεια της Τουρκικής εισβολής τον Ιούλιο του 1974.

Στεφάνι κατέθεσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Παύλος Θεμιστοκλή.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ