Αναφορικά με υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον μέλους της Αστυνομίας- Συνελήφθη 40χρονος

Αναφορικά με υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον μέλους της Αστυνομίας- Συνελήφθη 40χρονος
Δημοσιεύθηκε: Ιουνίου 23, 2024-18:27 View: 13

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 40 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης κακόβουλης βλάβης.


Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, μέλος της Αστυνομίας, ενώ οδηγούσε υπηρεσιακή μοτοσικλέτα, στην οδό Ουζουνιάν, εντόπισε εντός οχήματος, που βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, ένα 40χρονο, εναντίον του οποίου διερευνώνται διάφορες υποθέσεις τροχαίων αδικημάτων.


Ο αστυνομικός έκανε σήμα στον 40χρονο, να παραμείνει στο ίδιο σημείο για έλεγχο και προχώρησε με την μοτοσικλέτα προς το μέρος του. Ωστόσο ο 40χρονος φέρεται να εκκίνησε το αυτοκίνητό και να το οδήγησε εναντίον του αστυνομικού. Το αυτοκίνητο του 40χρονου, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο αστυνομικός, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να τραυματιστεί, ενώ ο 40χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στην προσπάθειά του να διαφύγει, το όχημα που οδηγούσε ο 40χρονος, προσέκρουσε επίσης σε άλλα τρία οχήματα, προκαλώντας ελαφρές ζημιές.
Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού όπως διαπιστώθηκε φέρει μώλωπες στην κοιλιακή χώρα.


Ο 40χρονος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Φωτογραφία του 40χρονου είχε δοθεί στη δημοσιότητα, από την Αστυνομία, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του. Μετά τη σύλληψή του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη. (Αστυνομική Ανακοίνωση για καταζητούμενο πρόσωπο, ημερομηνίας 22/06/2024, σχετική).


Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

Adblock test (Why?)

Read this on Αστυνομία Κύπρου