Συνελήφθη 30χρονη, που καταζητείτο για υπόθεση υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στη Δημοκρατία

Συνελήφθη 30χρονη, που καταζητείτο για υπόθεση υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στη Δημοκρατία
Δημοσιεύθηκε: Ιουνίου 22, 2024-20:00 View: 9

Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση 30χρονη, εναντίον της οποίας εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στη Δημοκρατία, με πρόθεση και με σκοπό αποκόμισης κέρδους, λαθρεμπορίου μεταναστών και πλαστοπροσωπίας. Τα πιο πάνω αδικήματα φαίνεται διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 08/08/2023 – 08/04/2024 στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Η φωτογραφία και τα προσωπικά στοιχεία της 30χρονης είχαν δοθεί στη δημοσιότητα, από την Αστυνομία, στις 18/6/2024, σε μια προσπάθεια εντοπισμού της. Μετά τη σύλληψή της, η συνέχιση της δημοσίευσης των πιο πάνω στοιχείων είναι αχρείαστη.

Για την ίδια υπόθεση συνεχίζει να καταζητείται από την Αστυνομία, άλλος ένας άνδρας.   

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Σημ.: Φωτογραφίες καταζητούμενων προσώπων μπορούν να δημοσιευθούν αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδονται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή τους, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

Adblock test (Why?)

Read this on Αστυνομία Κύπρου