Από: ΡΙΚ

Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
Δημοσιεύθηκε: Ιουνίου 20, 2024-06:26 View: 23

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στις πολεμικές συρράξεις στην περιοχή, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σχολίαζε προειδοποιήσεις του ηγέτη της  Χεζμπολάχ, ο οποίος απείλησε την Κύπρο, σε περίπτωση που επιτρέψει χρήση των αεροδρομίων και των λιμανιών της απο το Ισραήλ, εναντίον της οργάνωσης.

Εκπρόσωπος του Ισραηλινου στρατού παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημόσια ότι η Χαμάς δεν μπορεί να εξαλειφθεί. Ανέφερε ότι οι ομηροι θα απελευθερωθούν μόνο μέσω συμφωνίας ανταλλαγής αιχμαλώτων.

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό και στην Ευρωπαική Ενωση ηταν στο επίκεντρο συνάντησης του  προέδρου Χριστοδουλίδη  με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας,  ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο.

Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών λόγω του καύσωνα, κατά τη διάρκεια του προσκυνήματος των μουσουλμάνων, στη Μέκκα. Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, οι νεκροί ξεπέρασαν τους 900.

Με τους αγώνες Σλοβενίας- Σερβίας,  Αγγλίας- Δανίας και Ισπανίας - Ιταλίας συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO 2024.

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για πολύ υψηλές θερμοκρασίες, εξέδωσε για η μετεωρολογική υπηρεσία. Σε ισχύ από τις 12:00 έως τις 16:30.

Adblock test (Why?)

Read this on ΡΙΚ