Ακροάσεις για την παραγωγή της Κεντρικης Σκηνής «Ο επιθεωρητής»

Ακροάσεις για την παραγωγή  της Κεντρικης Σκηνής «Ο επιθεωρητής»
Δημοσιεύθηκε: Ιουνίου 19, 2024-10:30 View: 16

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής του έργου «Ο επιθεωρητής» του Νικολάι Γκόγκολ που θα παρουσιαστεί στην Κεντρική Σκηνή κατά τη θεατρική περίοδο 2024-2025, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου και συνεργάτη σκηνοθέτη τον Μάριο Κακουλλή, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, με καλές ικανότητες στο τραγούδι.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα και μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο email: [email protected] μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, ώρα 2 μ.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση-Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ». Εκπρόθεσμες αποστολές βιογραφικών δεν θα γίνουν δεκτές. Η επιλογή των ατόμων που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη και τον συνεργάτη σκηνοθέτη της παράστασης, με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κτίριο ΘΟΚ την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 (α΄ φάση) και το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 (β΄ φάση). Οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν για την ακριβή ημέρα και ώρα της ακρόασής τους αποκλειστικά μέσω e-mail.

Στους/-ις ηθοποιούς που θα κληθούν στις ακροάσεις θα ζητηθεί να προετοιμάσουν έναν κωμικό μονόλογο και ένα τραγούδι της αρεσκείας τους. Όσοι/-ες γνωρίζουν μουσικό όργανο, μπορεί να τους ζητηθεί να το έχουν μαζί τους.

Προβλεπόμενη περίοδος εργοδότησης: Δεκέμβριος 2024-Απρίλιος 2025

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο [email protected]

Adblock test (Why?)

Read this on Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου