Ακροάσεις για την παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα»

Ακροάσεις για την παραγωγή  της Κεντρικής Σκηνής «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα»
Δημοσιεύθηκε: Ιουνίου 13, 2024-10:30 View: 12

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής του έργου Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα του Ματέι Βίζνιεκ που θα παρουσιαστεί στην Κεντρική Σκηνή κατά τη θεατρική περίοδο 2024-2025, σε σκηνοθεσία Βαρνάβα Κυριαζή, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, με σκηνική ηλικία από 25 έως 50 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο email: [email protected] μέχρι τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024, ώρα 2 μ.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | «Η ΛΕΞΗ ΠΡΟΟΔΟΣ». Εκπρόθεσμες αποστολές βιογραφικών δεν θα γίνουν δεκτές. Η επιλογή των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη της παραγωγής, με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κτίριο ΘΟΚ την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024.

Στους/-ις ηθοποιούς που θα κληθούν να προσέλθουν στις ακροάσεις, ζητείται να παρουσιάσουν ό,τι επιθυμούν σύντομης διάρκειας. Επιπλέον, οι υποψήφιες νεαρές ηθοποιοί που θα επιλεγούν στην ακρόαση, θα πρέπει να προετοιμάσουν ένα τραγούδι της αρεσκείας τους.

Η ενημέρωση όλων ανεξαιρέτως των ηθοποιών θα γίνει αποκλειστικά μέσω e-mail.

Προβλεπόμενη περίοδος εργοδότησης: Σεπτέμβριος 2024 - Ιανουάριος 2025

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο [email protected]

Adblock test (Why?)

Read this on Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου