Από: ΔΗΠΑ

Μ.ΚΑΡΟΓΙΑΝ:ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Μ.ΚΑΡΟΓΙΑΝ:ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Δημοσιεύθηκε: Ιουνίου 10, 2024-14:24 View: 15

Η ΔΗΠΑ-Συνεργασία με αφορμή την έναρξη των παγκύπριων εξετάσεων, εύχεται καλή επιτυχία και δύναμη στους νέους και στις νέες στην προσπάθεια για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι παγκύπριες εξετάσεις είναι μια μεγάλη δοκιμασία αλλά δεν είναι η μόνη ευκαιρία που θα έχουν στη ζωή τους, καθώς ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση, η επιμονή και η προσήλωση στους στόχους τους θα τους οδηγήσουν σε επιτυχίες.

Η Παράταξη εκφράζει τον θαυμασμό της προς τις οικογένειες των μαθητών για τη στήριξη που προσφέρουν στα παιδιά τους ώστε να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, όπως και ευχαριστίες στο εκπαιδευτικό προσωπικό που βοήθησε στην σωστή προετοιμασία των παιδιών αλλά και των εξετάσεων.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους θετική σκέψη, ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους, με την διαβεβαίωση ότι ως Παράταξη θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε η Κύπρος να επιβραβεύει την προσπάθεια και να αξιοποιεί την ικανότητα και το ταλέντο δίνοντας ευκαιρίες στην απασχόληση και στην ανέλιξη των νέων στο εργασιακό περιβάλλον.

Καλή επιτυχία σε όλους!  

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ