Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος
Δημοσιεύθηκε: Ιουνίου 10, 2024-10:14 View: 17

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ασφαλώς συνιστά αποτυχία για τους Οικολόγους.

Τις επόμενες μέρες θα το συζητήσουμε με νηφαλιότητα, σοβαρότητα και με αυτοκριτική διάθεση. Θα αναλύσουμε και τα πολλαπλά μηνύματα που έστειλαν οι ψηφοφόροι με τις επιλογές τους προς όλα τα εν τη Βουλή κόμματα.

Οφείλουμε όλοι να ακούσουμε την κοινωνία κι αυτό σκοπεύουμε να πράξουμε ως Οικολόγοι. Έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι τις κρίσιμες εκλογές του 2026 να διορθώσουμε τα λάθη και να κερδίσουμε – όπως κάνουμε τα τελευταία 23 χρόνια – την συνέχιση της κοινοβουλευτικής μας παρουσίας.

Την ίδια ώρα και χωρίς να υποβαθμίζουμε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, σημειώνουμε ότι στις τοπικές εκλογές, οι υποψήφιοι του Κινήματος μας για τα δημοτικά συμβούλια, έχουν καταγράψει ψηλά ποσοστά (πολλαπλάσια των Ευρωεκλογών) και σημαντική επιτυχία, με την εκλογή των διπλάσιων σχεδόν δημοτικών συμβούλων.

Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν στις ευρωπαϊκές και τοπικές εκλογές. Από σήμερα κιόλας εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια σε καθετί μαύρο, είτε αφορά την άνοδο της ακροδεξιάς, την κλιματική κρίση και την καταστροφή του περιβάλλοντος, είτε αφορά τα σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κυπριακός λαός.

Adblock test (Why?)

Read this on Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών