Από: ΕΛΑΜ

Πως αντέκρουσε κατηγορίες ΔΗΣΥ ΑΚΕΛ ΔΗΚΟ ο Π.Ιωάννου

Πως αντέκρουσε κατηγορίες ΔΗΣΥ ΑΚΕΛ ΔΗΚΟ ο Π.Ιωάννου
Δημοσιεύθηκε: Ιουνίου 06, 2024-20:00 View: 18

Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του Σίγμα ήταν ο τέως Χρηματοοικονομικός Επίτροπος και αριστίνδην υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Ε.ΛΑ.Μ. Παύλος Ιωάννου, μαζί με ανθυποψήφιους του από ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ.

Η κατά τα άλλα συζήτηση για τις Ευρωεκλογές, εξελίχθηκε για μία ακόμη φορά σε ένα ρεσιτάλ ψεύδους, υποκρισίας και επιθετικότητας εναντίον του Ε.ΛΑ.Μ. με «αστειότητες» μάλιστα εκ μέρους των υπολοίπων κομμάτων.

Οι μεν εκπρόσωποι των δύο «μεγαλυτέρων» κομμάτων επιχειρούσαν, θεωρώντας τον λαό αδαή, πώς να «κερδίσουν» την πρώτη θέση, η μεν εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ προσπαθούσε να «σώσει το γόητρο» του ΔΗΚΟ.

Στο επίκεντρο βέβαια, αφού προεκλογικά όλοι το θυμήθηκαν, το Μεταναστευτικό που πρώτο και μόνο το Ε.ΛΑ.Μ. ανέδειξε, οι ευρωπαϊκές ομάδες και οι συμμαχίες τους, για το δήθεν καλό της Πατρίδα μας, και διάφορα άλλα χιλιοειπωμένα από πλευράς τους εναντίον της Παράταξης μας.

Ο Παύλος Ιωάννου απάντησε σε όλους με επιχειρήματα και στοιχεία, ενώ η συζήτηση έκλεισε με το θέμα της οικονομίας και των επιτοκίων, με τον υποψήφιο μας να καταθέτει αλήθειες, σε αντίθεση με τους «συνομιλητές» του, που δεν ήξεραν να απαντήσουν πειστικά και εμπεριστατωμένα.

Όλες οι δηλώσεις και οι επίμαχοι «διάλογοι» στο βίντεο της ανάρτησης.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ