Από: ΔΗΠΑ

Η ΔΗΠΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΡΑΤΕ ΜΑΡΚΟ ΤΣΑΓΓΑΡΑ

Η ΔΗΠΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΡΑΤΕ ΜΑΡΚΟ ΤΣΑΓΓΑΡΑ
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 31, 2024-10:09 View: 15

Η ΔΗΠΑ-Συνεργασία τίμησε στο πρόσωπο του πρωταθλητή στο άθλημα του καράτε, Μάρκου Τσαγγαρά, κάθε νέο και νέα που αγωνίζεται με ήθος και αξίες στον αθλητικό στίβο. Τιμήσαμε έναν πρωταθλητή μας, ένα νέο άνθρωπο και άξιο πρεσβευτή της χώρας μας στο εξωτερικό. 

Ο 13 φορές Παγκύπριος πρωταθλητής στο καράτε, 3 φορές χρυσός στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, κέρδισε πρόσφατα το πρώτο μετάλλιο για το άθλημα του καράτε στην ιστορία της Μεσογειακής Ολυμπιάδας. Στους αγώνες που διεξήχθηκαν στην Αλγερία, ο Μάρκος Τσαγγαρας κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Ο Μάρκος Τσαγγαράς ήταν επίσης νικητής του χρυσού μεταλλίου στους Κοινοπολιτειακούς αγώνες, 7ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα φέτος και 7ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ21 το 2019.

Ο πολυπρωταθλητής μας, αποδεχόμενος την τιμητική αυτή διάκριση πήρε το λόγο και απευθυνόμενος στους καλεσμένους στην εκδήλωση ανέφερε τα ακόλουθα:

Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι,

Θέλω κατ’ αρχή να σας ευχαριστήσω για την τιμή μου κάνετε και για την αναγνώριση της προσπάθειας και των επιτυχιών μου στο άθλημα του Καράτε όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ όμως, ειδικά για την συμπερίληψή μου σε αυτή τη μεγαλειώδη εκδήλωση.

Να ευχηθώ με τη σειρά μου, καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές και στις Εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Να ευχηθώ επίσης η ΔΗΠΑ να πετύχει τους στόχους της.

Ως νέος άνθρωπος, είμαι ένας ψηφοφόρος, σαν όλους εσάς, που έχει τους δικούς του προβληματισμούς και τις δικές του ανησυχίες.

Ως αθλητής, έμαθα από παιδί να αγωνίζομαι για να πετύχω τους στόχους μου. Έμαθα να δουλεύω σκληρά, να δουλεύω έντιμα και ηθικά, να είμαι προσηλωμένος στο στόχο. Έμαθα να σέβομαι τον αντίπαλο, να τηρώ το FAIR PLAY και γενικά να ακολουθώ τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Αυτές τις αξίες και αυτά τα ιδεώδη, θεωρώ ότι τα χρειάζεται και η πολιτική σκηνή του τόπου μας. Χρειαζόμαστε άτομα τα οποία να είναι έντιμα και ηθικά. Άτομα που να εργάζονται σκληρά και να σέβονται τους πολίτες. Άτομα που να βάζουν το καλό της χώρας πάνω από τον εαυτό τους και το προσωπικό όφελος.

Κύριε Πρόεδρε, κύριε Μάριε Καρογιάν, σε ευχαριστώ ειδικά εσένα προσωπικά. Ήσουν ο μοναδικός πολιτικός που έδειξες ενδιαφέρον για τόσους πολλούς αθλητές, ακόμα και για αυτούς που δεν σε ψήφησαν ποτέ. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, στο δικό σου πρόσωπο βλέπω έναν Πρωταθλητή.

Εύχομαι ολόψυχα η ΔΗΠΑ να εκπληρώνει τις προϋποθέσεις που ζητά ένας πολίτης από την πολιτική ζωή του τόπου και να δείχνει με πράξεις ότι το καλό της χώρας το βάζει πάνω από όλα. Ότι, όντως, η έγνοια της είμαστε εμείς οι πολίτες.

Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε και αυτή τη φορά να κάνετε το μεγάλο άλμα προς τα μπροστά.

Θέλω να πω ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ηγεσία, τα στελέχη και σε όλους εσάς για την τιμή που μου κάνετε σήμερα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους και ειδικά στους υποψήφιους Καλή Επιτυχία

Καλό Βράδυ σε όλους, Καλή επιτυχία ΔΗΠΑ.

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ