Από: ΔΗΠΑ

Μ. ΚΑΡΟΓΙΑΝ: ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ

Μ. ΚΑΡΟΓΙΑΝ: ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 16, 2024-12:48 View: 19

Μήνυμα σε όσους επιχειρούν να κάμψουν το ηθικό των στελεχών και των συναγωνιστών της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, με τα χαμηλά ποσοστά που δίνουν στην Παράταξη οι δημοσκοπήσεις, έστειλε ο Μάριος Καρογιάν.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, υποστήριξε ότι η Παράταξη στις επικείμενες εκλογές του Ιουνίου, στοχεύει στον «μαγικό αριθμό του 7,5%+ που είχαμε δηλώσει πριν από μήνες, είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι. Δεν είμαστε ουρανοκατέβατοι αλεξιπτωτιστές, έχουμε ρίζες προερχόμαστε από την κοινωνία. Εμείς δεν υπήρξαμε πορφυρογέννητοι, οι πλείστοι από μας ήσαν άνθρωποι της δουλειάς, της ζωής, των φτωχών ανθρώπων, των έντιμων της μεσαίας τάξης, είμαστε και τότε είμαστε και τώρα κομμάτια του δημιουργικού κομματιού της κοινωνίας, άνθρωποι που θέλουν την επανένωση της πατρίδας μας, άνθρωποι που θέλουμε την ανάπτυξη και την προκοπή».

«Όσο θέλουν ας μας χλευάζουν, όσο θέλουν ας προσπαθήσουν να μας μειώσουν, όσο θέλουν ας χρησιμοποιήσουν τα επιστημονικά τους εργαλεία, να ξέρουν ένα πράγμα, στις 9 του Ιούνη η ΔΗΠΑ-Συνεργασία θα έχει ευρωβουλευτή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα συμμετέχει στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες και θα υπηρετήσει την πατρίδα, την κοινωνία και θα στηρίξει τα λάβαρα του αγώνα μας», διεμήνυσε χθες βράδυ κατά την επαρχιακή προεκλογική συγκέντρωση Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Παντιέρα μας, είπε ο κύριος Καρογιάν, το τρίπτυχο ενότητα-συναίνεση-συλλογικότητα υπογραμμίζοντας ότι «στη ζωή δεν μας χάρισε ποτέ κανείς τίποτα, ξέρουμε να παλεύουμε ξέρουμε να αγωνιζόμαστε να υπομένουμε, να διεκδικούμε με αξιοπρέπεια, ήθος και ανθρωπιά. Αυτό το βλέπουν οι πολίτες οι οποίοι θα μας βοηθήσουν στις 9 Ιουνίου».

Μίλησε με ιδιαίτερη περηφάνεια για τους έξι εκλεκτούς της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, που απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο, τονίζοντας ότι είναι «άνθρωποι ανιδιοτελής, με γνώση και ήθος που θέλουν προκοπή, που βλέπουν προοπτική που έχουν όραμα. Πρόκειται για άτομα με ικανότητες και δεξιότητες, εξειδικευμένες γνώσεις, έντονη κοινωνική παρουσία και έργο, με μεγάλες ευαισθησίες όσο αφορά τον πολίτη που υποφέρει, αλλά και την Κύπρο που δημιουργεί».

Εξέφρασε την ικανοποίησή του, και για το ψηφοδέλτιο της Παράταξης στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τονίζοντας ότι «κάποιοι διερωτούνταν αν αυτή η Παράταξη με μόνο πεντέμισι χρόνια ζωής θα μπορούσε να είχε αυτή την πλειάδα άριστων ανθρώπων στο ψηφοδέλτιό της σε όλη την ελεύθερη Κύπρο και στους κατεχόμενους Δήμους. Αυτό το κράμα της σοφίας και της εμπειρίας των μεγαλύτερων στην ηλικία ατόμων που έχει συνδυαστεί με αυτή την ορμή, τον ενθουσιασμό και το πάθος για δημιουργία των νέων ανθρώπων. Τους δώσαμε την απάντηση».

Κατά την εκδήλωση, την οποία καλωσόρισε εκ μέρους των Επαρχιακών Επιτροπών Λάρνακας και Αμμοχώστου ο βουλευτής της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, Μιχάλης Γιακουμή, παρουσιάστηκαν οι έξι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Παράταξης καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης και οι υποψήφιοι που υποστηρίζει η Παράταξη: Άγγελος Χατζηχαραλάμπους που διεκδικεί τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας, ο Ανδρέας Βύρας που επαναδιεκδικεί την δημαρχία της Λάρνακας και ο Άκης Ζανέττου υποψήφιος αντιδήμαρχος του δημοτικού διαμερίσματος Λάρνακας.

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ