Από: ΕΛΑΜ

Μετά την αντιγραφή θέσεων στο μεταναστευτικό, άρχισαν την λάσπη

Μετά την αντιγραφή θέσεων στο μεταναστευτικό, άρχισαν την λάσπη
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 16, 2024-12:51 View: 22

Αφού σταμάτησαν να μελετούν, να αντιγράφουν και να παρουσιάζουν ως δικές τους τις προτάσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στο μεταναστευτικό, άρχισαν και πάλι τις κατηγορίες.

Εντόπισαν παλαιότερη τοποθέτηση που κατατέθηκε κατά την περίοδο των Προεδρικών Εκλογών (αλλά δεν σχολιάστηκε τότε, γιατί προφανώς δεν είχαν άποψη επί του ζητήματος), την οποία διαστρέβλωσαν (συνήθης τακτική), για να μπορέσουν να ρίξουν λάσπη κατά της Παράταξής μας.

Χαιρόμαστε που κάποιοι ανέτρεξαν τόσο βαθιά στο παρελθόν για να μας μελετήσουν.

Όμως, προς αποκατάσταση της αλήθειας η εισήγηση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ήταν η παραχώρηση ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ταξιδιωτικών εγγράφων, σύμφωνα με το άρθρο 66 του Περί Αρχείου Πληθυσμού Νόμου, των οποίων η χρονική ισχύς “καθορίζεται από την εκδίδουσα αρχή”, με την προϋπόθεση να αποχωρήσουν άμεσα από την Πατρίδα μας και ΟΧΙ Διαβατηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως κάποιοι εσκεμμένα παρουσιάζουν σήμερα, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.

Αυτό θα λειτουργούσε ως μέτρο πίεσης προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, για να βοηθήσει την Πατρίδα μας που βρίσκεται κάτω από την συνεχή και αφόρητη πίεση που δέχεται από την εισβολή των λαθρομετανάστων.

Αν κάποιοι κάνουν ότι δεν βλέπουν και δεν ακούν τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, τότε πρέπει να τους αναγκάσουμε να τους δουν.

Οφείλουμε όμως και μια απάντηση προς όσους θυμήθηκαν το μεταναστευτικό πρόβλημα τους τελευταίους μήνες, ευελπιστώντας το όψιμο ενδιαφέρον τους να συνεχιστεί και τις 10 του Ιούνη, μετά την παρέλευση των εκλογών. Όσο για τον Υπουργό Εσωτερικό τον καλούμε να αφήσει στην άκρη τον προεκλογικό και να ασχοληθεί με το σοβαρό πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης…

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ