Από: ΔΗΠΑ

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΠΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΠΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 26, 2024-17:29 View: 12

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, καθώς το Κυβερνητικό Τυπογραφείο άρχισε τη διαδικασία εκτύπωσης των ψηφοδελτίων για τις εκλογές ανάδειξης των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τα κόμματα τοποθετήθηκαν με αλφαβητική σειρά στο ψηφοδέλτιο έκτασης 70 εκατοστών και γαλάζιου χρώματος.

Η ΔΗΠΑ-Συνεργασία, βρίσκεται στην τρίτη στήλη με τους έξι υποψηφίους της να διεκδικούν μια θέση στη νέα Ευρωβουλή. Ο λόγος για τους: Θέμις Ανθοπούλου, Μάριο Ελευθερίου, Μαρίνο Κλεάνθους, Παντελή Ποιητής, Αλέκο Τρυφωνίδη και Μάριο Χαραλαμπίδη οι οποίοι απαρτίζουν το πολυσυλλεκτικό ευρωψηφοδέλτιο της Παράταξης.

Κατά την υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις ευρωεκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, Μάριος Καρογιάν, είχε υπογραμμίσει πως «η Παράταξή φιλοδοξεί να είναι μια ανερχόμενη, ευρωπαϊκή, ώριμη, συνετή και πατριωτική φωνή».

Παρουσιάζοντας τους έξι υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΔΗΠΑ-Συνεργασία ο κύριος Καρογιάν, εξέφρασε την τιμή, την χαρά και την υπερηφάνεια του καθώς όπως ανέφερε η ποιότητα του ψηφοδελτίου αλλά και το προφίλ των υποψηφίων επιβεβαιώνει του λόγου του αληθές, ότι η «αυτή η Παράταξη ήρθε για να μείνει, αυτή η Παράταξη ριζώθηκε και αυτή η Παράταξη θα επιτελέσει στο ακέραιο το δικό της καθήκον προς την πατρίδα, τον λαό και την κοινωνία».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ