Από: ΕΛΑΜ

Μήνυμα Αγώνα και Νίκης από την παρουσίαση υποψηφίων μας στην Πάφο

Μήνυμα Αγώνα και Νίκης από την παρουσίαση υποψηφίων μας στην Πάφο
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 26, 2024-14:09 View: 11

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες βράδυ στην Πάφο η παρουσίαση των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) όπως και των υποψηφίων μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στις εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 (Δημάρχων, Αντιδημάρχου, Δημοτικών συμβούλων, Σχολικής εφορίας).

Όλοι οι ομιλητές υπογράμμισαν την δράση και τους αγώνες της Παράταξης μας από την ίδρυση του μέχρι σήμερα, και εξήραν το πόσο σημαντικό είναι το Ε.ΛΑ.Μ. να εκλέξει Ευρωβουλευτή, να έχει αυξημένη παρουσία στα Δημοτικά Συμβούλια, Παγκύπρια, και να βγει και σε αυτήν την εκλογική διαδικασία ενισχυμένο.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν Αγωνιστές του Εθνικοαπελευθερωτικού μας Αγώνα 1955 – 59, όπως και συγγενείς Ηρώων μας, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο εκ των Αντιπροέδρων του Ε.ΛΑ.Μ. και υποψήφιος Αντιδήμαρχος Πάφου Μιχάλης Μιχαήλ.

Ακολούθησαν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος μας Πέτρος Κουντουρέσιης και ο βουλευτής Αμμοχώστου και υποψήφιος Δήμαρχος Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης.

Στην συνέχεια πήραν τον λόγο οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές μας (με αλφαβητική σειρά): Πόλυς Ανωγυριάτης, Γεάδης Γεάδη, Παύλος Ιωάννου, Μαρία Νικολάου, Μάριος Πελεκάνος, Λίνος Ιωάννης Χατζηγεωργίου.

Τελευταίος αλλά όχι έσχατος, πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος και ιδρυτής του Ε.ΛΑ.Μ. Χρίστος Χρίστου ο οποίος κάλεσε άπαντες σε αγώνα και εγρήγορση. Ευχήθηκε σε όλους και όλες κάθε επιτυχία και αναφέρθηκε στα βασικά θέματα και τους πυλώνες του πολιτικού μας αγώνα, όπως το Κυπριακό, το Μεταναστευτικό και την Δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού της Πατρίδας μας, τα προβλήματα των συμπολιτών μας, την ανάγκη να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τον θεσμό της οικογένειας, τα συμφέροντα των Ελλήνων της Κύπρου και την ορθόδοξη Πίστη μας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

-Θα ακολουθήσει προσθήκη φωτογραφιών, οπτικοακουστικού υλικού και βίντεο-

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ