Από: ΔΗΠΑ

ΑΛ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΑΛ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 26, 2024-12:21 View: 12

Στόχος όλων θα πρέπει να είναι να «καταργήσουμε οτιδήποτε προκλητικό έναντι της κοινωνίας», υπογράμμισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, σχολιάζοντας το πολυσυζητημένο θέμα των πολλαπλών συντάξεων.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΛΦΑ, ο κύριος Τρυφωνίδης, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι το θέμα θα έπρεπε να επιλυθεί «χθες»  υπογραμμίζει την αναγκαιότητα να επέλθει ολιστική λύση του προβλήματος και η κυβέρνηση να αγγίξει όλες τις πτυχές του θέματος και όχι αποσπασματικά.

Χαρακτήρισε «ανορθόδοξο» να εμφανίζονται προτάσεις νόμου και εισηγήσεις από βουλευτές την ίδια ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη «πολιτική πρωτοβουλία από τον ΥΠΟΙΚ. Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και τα πείσματα και ας συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Κατέθεσε η κυβέρνηση δύο προτάσεις, να καταλήξουμε είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, να συζητηθούν στην Βουλή και να τελειώνουμε».

Συλλογικά όλοι στη Βουλή, υπέδειξε, θα πρέπει να ζητούμε ολιστική αντιμετώπιση του ζητήματος, και να «συμβάλουμε θετικά και δημιουργικά για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα για να μην υπάρχει τίποτα προκλητικό έναντι του κυπριακού λαού και των πολιτών».


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

26  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ