Τελετή Βράβευσης Διαγωνισμού Ζωγραφικής «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στη Σχολική Μονάδα»

Τελετή Βράβευσης Διαγωνισμού Ζωγραφικής «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στη Σχολική Μονάδα»
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 19, 2024-14:00 View: 6

19-04-2024 15:00

Τελετή Βράβευσης Διαγωνισμού Ζωγραφικής «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στη Σχολική Μονάδα»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Απριλίου 2024, η τελετή βράβευσης του Διαγωνισμού Ζωγραφικής «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στη Σχολική Μονάδα», τον οποίο διοργάνωσε το Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Στον Διαγωνισμό είχαν δικαίωμα συμμετοχής μαθήτριες και μαθητές γυμνασιακού και λυκειακού κύκλου δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Η αξιολόγηση των έργων του Διαγωνισμού διενεργήθηκε ξεχωριστά για τον γυμνασιακό κύκλο και για τον λυκειακό κύκλο. Για τον γυμνασιακό κύκλο υποβλήθηκαν 10 έργα και για τον λυκειακό κύκλο 19 έργα.

Δόθηκαν, ανά κύκλο, έπαθλα αξίας €150 για το Α’ Βραβείο, €100 για το Β’ Βραβείο και €50 για το Γ’ Βραβείο. Επίσης, δόθηκαν έπαθλα και στα έργα, τα οποία έλαβαν Έπαινο.

Στην τελετή βράβευσης, η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εξέφρασε «Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τα παιδιά, που δίνουν κάθε φορά την ψυχή τους, προσφέροντας μας ανεπανάληπτες δημιουργίες που κοσμούν το εξώφυλλο της ετήσιας έκθεσης του Γραφείου μας, αλλά και αποτελούν την επετειακή αφίσα για τη διεθνή μέρα προσωπικών δεδομένων, που είναι η 28η Ιανουαρίου.»

Τα έργα που βραβεύτηκαν είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα: https://www.dataprotection.gov.cy/dataprotection/dataprotection.nsf/All/6D73A12DA9CA08BDC2258AAE00343AD4?OpenDocument

(ΓΣ/ΝΓιαν)

Adblock test (Why?)

Read this on Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών Κυβέρνησης