Με Σενέρ Λεβέντ ξεκινούν οι Οικολόγοι τον προεκλογικό αγώνα

Με Σενέρ Λεβέντ ξεκινούν οι Οικολόγοι τον προεκλογικό αγώνα
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 19, 2024-08:25 View: 20

Ο γνωστός Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος και ακτιβιστής Σενέρ Λεβέντ θα είναι ο κύριος ομιλητής στην πρώτη μεγάλη προεκλογική εκδήλωση των Οικολόγων, την Κυριακή 21 Απριλίου, στη δημοσιογραφική εστία στην Λευκωσία.

Στην εκδήλωση θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Όζ Καραχάν από την κίνηση “Ένωση Κυπρίων”, ο Πέτρος Χριστοδούλου από την Κίνηση “Αιχμή” και οι Άλκης Παπής, Μαρία Κολά, Σταύρος Παπαδούρης και Βάσω Πελεγκάρη από το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Κατά την εκδήλωση θα γίνει επίσης παρουσίαση των υποψηφίων του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για τις τοπικές εκλογές, δημοτικά συμβούλια και σχολικές εφορείες.

Επίσης έχουν καλεστεί και θα είναι παρών οι υποψήφιοι που στηρίζει το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στις θέσεις των δημάρχων και αντιδημάρχων στην Επαρχία Λευκωσίας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο ευρωβουλευτής κ. Δημήτρης Παπαδάκης και ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων κ. Γιώργος Περδίκης.

Δήλωση κ. Γιώργου Περδίκη, Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών: “Οι Οικολόγοι καλούν σε συσπείρωση τους ευαίσθητους κοινωνικά και περιβαλλοντικά πολίτες. Απέναντι στους κινδύνους και τις απειλές που χρωματίζουν με μαύρο τη ζωή μας – ακρίβεια, κλιματική και περιβαλλοντική κρίση, προσφυγικό / μεταναστευτικό, ενεργειακή φτώχεια, ακριβή στέγη κ.λ.π. – προτάσσουμε το πράσινο της ελπίδας. Δεν θα φοβηθούμε. Δεν θα λυγίσουμε. Με τόλμη και θάρρος θα αντισταθούμε στο μαύρο.

Με σύνθημα “Ρίξε πράσινο στο μαύρο, δώσε ελπίδα στη ζωή” ξεκινάμε αυτό τον αγώνα.

Adblock test (Why?)

Read this on Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών