Από: ΔΗΠΑ

Α. ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ

Α. ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 18, 2024-14:28 View: 8

Η Μόρφου είχε φωνή, έχει φωνή και θα έχει ακόμη πιο δυνατή φωνή, υπογράμμισε η υποψήφια για τη Δημαρχία του κατεχόμενου Δήμου Μόρφου, Αντιγόνη Περικλέους Παπαδοπούλου.

Αναφέρθηκε στη κρίσιμη φάση που διανύουμε «με όλα αυτά που συμβαίνουν στην γεωστρατηγική μας περιοχή. Είναι η ώρα που χρειάζεται μια νέα πνοή για να τονώσει τη φωνή όλων των προσφύγων και να ακουστεί η κραυγή και η αγωνία όλων μας».

Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η κυρία Παπαδοπούλου, παρουσιάζοντας την υποψηφιότητά της, μίλησε για το όραμα και τους στόχους της, υπογραμμίζοντας πως η Μόρφου «χρειάζεται ανθρώπους στοιβαρούς με προσωπικότητα, που να παλέψουν στο τρίπτυχο, δικτύωση στο εξωτερικό, διαφώτιση εντός και εκτός Κύπρου και διεκδίκηση. Αυτά τα έχω δοκιμάσει και στο Συμβούλιο της Ευρώπης και ως πρώην δήμαρχος Μόρφου και στη συνέχεια ως βουλευτής και ευρωβουλευτής. Με την πείρα που έχω σήμερα, με τις γνώσεις, το ζήλο και τη δίψα να επιστρέψει αυτή η γενιά στις πατρογονικές της εστίες, θα τα καταφέρουμε. Ζητήσαμε συνάντηση με την κυρία Ολγκίν που είναι στην Κύπρο, οφείλουμε να την επισκεφθούμε και να την διαφωτίσουμε. Μαζί μου θα έχω συγκεκριμένη ομάδα- μάνες αγνοουμένων. Αυτές θα πρέπει να δει και να ακούσει για να δει πόσο διεκδικητικοί είμαστε».

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ