Από: ΕΛΑΜ

Αναστολή αιτήσεων ασύλου – Εισακούστηκε και αυτή η πρόταση του Ε.ΛΑ.Μ.

Αναστολή αιτήσεων ασύλου – Εισακούστηκε και αυτή η πρόταση του Ε.ΛΑ.Μ.
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 14, 2024-13:39 View: 20

Οι μαζικές αφίξεις λαθρομεταναστών, καθώς και η αντίδραση της κοινωνίας, μέσω του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) εν καιρό εκλογών, φαίνεται να έχουν ταρακουνήσει το πολιτικό σύστημα.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με ιδιαίτερη ικανοποίηση έχουμε ακούσει την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας να υιοθετήσει την πρόταση του ΕΛΑΜ για να «ανασταλούν οι εξετάσεις αιτήσεων ασύλου προσώπων Συριακής καταγωγής.

Εδώ και χρόνια η Παράταξή μας απαιτούσε την συγκεκριμένη ρύθμιση, όχι μόνο για Σύριους, αλλά για όλους τους αιτητές ασύλου εως ότου ο αριθμός των αιτήσεων μειωθεί κάτω του 1%, χωρίς να εισακουστεί, αλλά αντιθέτως χλευάστηκε από ΟΛΕΣ τις πολιτικές δυνάμεις με την δικαιολογία ότι «λαϊκίζουμε» και ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόσφατα είχαμε καταθέσει και σχετική Πρόταση Νόμου στην Βουλή των Αντιπροσώπων, ανάμεσα σε σειρά άλλων προτάσεων που έχουμε καταθέσει για πάταξη της λαθρομετανάστευσης.

Το ΕΛΑΜ με νέες προτάσεις νόμου σήμερα για αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού

Η σοβαρότητα και υπευθυνότητα που πολιτεύεται το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) όλα αυτά τα χρόνια φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς, αφού όλες οι προτάσεις που καταθέτει είναι και ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες.

Μακριά από τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες, θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με μοναδικό μας γνώμονα το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ