Από: ΕΛΑΜ

Σ.Ιωάννου: Βόμβα για τα θεμέλια της κοινωνίας μας το Μεταναστευτικό

Σ.Ιωάννου: Βόμβα για τα θεμέλια της κοινωνίας μας το Μεταναστευτικό
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 05, 2024-17:51 View: 32

Φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή του Σίγμα με θέμα το Μεταναστευτικό και ειδικά τις τελευταίες πολύ αυξημένες ροές λαθρομεταναστών στην Κύπρο, ήταν ο βουλευτής Λάρνακας του Ε.ΛΑ.Μ. και υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας Σωτήρης Ιωάννου.

Ο Σωτήρης Ιωάννου υπογράμμισε ανάμεσα σε άλλα ότι το Μεταναστευτικό αποτελεί βόμβα για τα θεμέλια της κοινωνίας μας. Επανέλαβε τις προτάσεις της Παράταξης μας για οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος και διερωτήθηκε που είναι η Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στο όλο θέμα.

Παρέθεσε παραδείγματα πως, άλλες χώρες έπραξαν εθνικά για την ασφάλεια τους, χωρίς να περιπλέκονται σε ευρωπαϊκές δήθεν υποχρεώσεις και υποδείξεις αναμένοντας οδηγίες.

Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις και συστάσεις μας ως κόμμα επί του θέματος, κανείς δεν άκουγε, κατέληξε, με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Ας μας ακούσουν επιτέλους, είπε με έμφαση, γιατί εκεί και όπου εισακούστηκαν κάποιες από τις εισηγήσεις μας, η εξέλιξη ήταν θετική.

ΔΕΝ προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες όσοι έρχονται, ΔΕΝ είναι πρόσφυγες και εκμεταλλεύονται απλά τις αδυναμίες του κράτους μας.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις του Σωτήρη Ιωάννου.   

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ