Από: No Source

Έναρξη εγγραφών στην Ακαδημία Στίβου ΓΣΠ για 2023-2024

Έναρξη εγγραφών στην Ακαδημία Στίβου ΓΣΠ για 2023-2024
Δημοσιεύθηκε: Αυγούστου 17, 2023-16:17 View: 330

Ο μοναδικός σύλλογος που προάγει τον κλασσικό αθλητισμό στη Λευκωσία
Την ευκαιρία να προπονηθούν πλάι σε πρωταθλητές που τίμησαν την Κύπρο και τον ΓΣΠ στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο, όπως ο ολυμπιονίκης της δισκοβολίας Απόστολος Παρέλλης και η σπρίντερ Ολίβια Φωτοπούλου, έχουν τα παιδιά κάθε ηλικίας στη Λευκωσία, μέσα από τις Ακαδημίες Στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου “Τα Παγκύπρια” (ΓΣΠ).
Με επικεφαλής τους παλιούς πρωταθλητές του ΓΣΠ Μάριο Μαρδά και Μαριάννα Καλογήρου, ένα επιτελείο καταρτισμένων προπονητών, μεταξύ των οποίων οι πρωταθλητές Καλλιόπη Κουντούρη, Νικόλας Φράγκου, και Αντρέας Μισιάρα, και με επιστημονική υποστήριξη από διατροφολόγους, αθλητικούς ψυχολόγους και άλλους ειδικούς, στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις κλασσικού αθλητισμού στην Κύπρο, τα παιδιά ηλικίας 6 χρονών μέχρι 12, θα μπορέσουν να γνωρίσουν τον κόσμο του αθλητισμού στίβου, πάντα κάτω από τις βασικές αρχές που διέπουν τον ΓΣΠ. Του αλληλοσεβασμού, της εκτίμησης, της ισοτιμίας, και της ευγενούς άμιλλας. 
Τα παιδιά αυτά, μέσα από τη σωστή προπόνηση και προετοιμασία μπορούν να γίνουν οι αυριανοί πρωταθλητές στον κλασσικό αθλητισμό (αθλήματα δρόμου, ρίψεις, και άλματα). Για 130 χρόνια από την ίδρυσή του το 1894, και όντας σήμερα ο μοναδικός γυμναστικός σύλλογος στην επαρχία Λευκωσίας που καλλιεργεί και προάγει τον κλασσικό αθλητισμό, ο ΓΣΠ έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα στίβου την οποία χαρακτηρίζει όχι μόνο η ποιότητα των αθλητών που την απαρτίζουν, αλλά και η σωστή σχέση μεταξύ τους.
Από τον Σεπτέμβριο, στις ίδιες εγκαταστάσεις του ΓΣΠ θα λειτουργούν τα απογεύματα, μαζί με τις ακαδημίες στίβου και ποδοσφαίρου του ΓΣΠ, ιδιαίτερα φροντιστήρια αγγλικής γλώσσας (πρόγραμμα English Cambridge), κάτω από την επίβλεψη του Grammar School, για διευκόλυνση των νεαρών αθλητών του Συλλόγου.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις διαδικασίες εγγραφής και τα προγράμματα προπόνησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση του Συλλόγου στο τηλέφωνο 22874050, στο email [email protected] ή να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο  www.gsp.org.cy/track-field-academy.