Από: ΕΛΑΜ

Η πολιτική ευθύνη των επεισοδίων ανήκει στο Ακέλ και ΟΧΙ στο ΕΛΑΜ

Η πολιτική ευθύνη των επεισοδίων ανήκει στο Ακέλ και ΟΧΙ στο ΕΛΑΜ
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 06, 2023-15:36 View: 59

Φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα ήταν ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Αμμοχώστου και Πρόεδρος της Επιτροπής Δημογραφικού και Μεταναστευτικού της βουλής Λίνος Παπαγιάννης.

Ο συναγωνιστής υπογράμμισε ότι το ΑΚΕΛ ψεύδεται ασύστολα και καθημερινά και προσπαθεί να μετακυλήσει την πολιτική ευθύνη των επεισοδίων με τους λαθρομετανάστες στο ΕΛΑΜ ενώ η ευθύνη ανήκει στο ίδιο (το ΑΚΕΛ) που διχάζει και φανατίζει την κοινή γνώμη καθημερινά.

Το ΑΚΕΛ κρύβεται, πρόσθεσε ο Λίνος Παπαγιάννης, πίσω από την αδιαφορία του για το Μεταναστευτικό πρόβλημα στον τόπο μας και είναι το κόμμα που με κάθε τρόπο στήριζε και υποστήριζε την λαθρομετανάστευση τόσο εντός όσο και εκτός βουλής.

Ρητορική μίσους, είπε, είναι οι καθημερινές δηλώσεις του ΑΚΕΛ εναντίον του ΕΛΑΜ που δεν σεβάστηκε ΠΟΤΕ την ετυμηγορία του λαού και ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι το 4ο κοινοβουλευτικό κόμμα.

Ας μην προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον λαό. Αν δεν παρθούν αυστηρότατα μέτρα, είπε, η κατάσταση στο Μεταναστευτικό θα χειροτερέψει, δίνοντας παραδείγματα.

Ο Λίνος Παπαγιάννης ερωτήθηκε και απάντησε εξάλλου για την κατακριτέα συμπεριφορά δημοτικού συμβούλου του κόμματος μας στην εκδήλωση στην Λεμεσό και έδωσε λεπτομέρειες, πως το κόμμα μας ενήργησε, τον κάλεσε στο πειθαρχικό συμβούλιο, και τον διέγραψε.

Στο πιο πάνω βίντεο όλες οι δηλώσεις Λίνου Παπαγιάννη στον Άλφα. 

Για τα ίδια θέματα ο βουλευτής μας κλήθηκε να απαντήσει λίγο αργότερα και στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ, δηλώνοντας με έμφαση πως, αν είχαμε μερίδιο ευθύνης θα το αναλαμβάναμε και πως στο Ε.ΛΑ.Μ. δεν μασάμε τα λόγια μας: 

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ