Από: ΔΗΚΟ

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα
Δημοσιεύθηκε: Μαρτίου 28, 2024-18:34 View: 19

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από την Αναπληρώτρια Πρόεδρο κα. Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Θεόδωρο Μανιταρά και τον Διευθυντή του Γραφείου του κ. Γιώργο Ιωάννου, είχαν σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ υπό τον Γενικό Γραμματέα του κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Παπαδόπουλος, υπογράμμισε τη σημασία αυτών των συναντήσεων, τονίζοντας πως πάγια θέση του Δημοκρατικού Κόμματος είναι πως η διατήρηση επαφών και η ανταλλαγή απόψεων με τα Ελληνικά κόμματα, ανεξαρτήτως των όποιων ιδεολογικών διαφορών, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει σε Κύπρο και Ελλάδα.  

Ο  Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ενημέρωσε επίσης τον κ. Κουτσούμπα για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την πρόσφατη συνάντηση αντιπροσωπείας του κόμματος με την Προσωπική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών. Συζητήθηκαν επίσης οι επερχόμενες Ευρωεκλογές, με τους ηγέτες των δύο κομμάτων να κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στον κίνδυνο που συνιστά η δημοσκοπική άνοδος της ακροδεξιάς, για Κύπρο και Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη γενικότερα.

Γραφείο Τύπου

28 Μαρτίου 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΚΟ