Από: ΔΗΠΑ

ΑΛ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ: ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΛ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ: ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Δημοσιεύθηκε: Μαρτίου 28, 2024-12:11 View: 14

Ικανοποίηση εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΠΑ – Συνεργασία Αλέκος Τρυφωνίδης για την πρόθεση της Κυβέρνησης να επεξεργαστεί και να καταθέσει νομοθετικές ρυθμίσεις για το θέμα των πολλαπλών συντάξεων, οι οποίες, όπως είπε, «να επιλύουν όλες τις πτυχές του θέματος και να επέλθει μια ολιστική λύση του προβλήματος».

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Άλφα, ο κύριος Τρυφωνίδης, ανέφερε ότι ο Υπουργός Οικονομικών οφείλει και πρέπει να διαβουλευθεί με τις πολιτικές δυνάμεις πριν κατατεθούν τα νομοσχέδια στο Υπουργικό Συμβούλιο και κατόπιν επίσημα στην Βουλή.

Ανέφερε ότι μέσα σε αυτές τις παραμέτρους θα πρέπει να συμπεριληφθεί και η Πρόταση Νόμου που κατέθεσε η ΔΗΠΑ για το θέμα του ασυμβίβαστου το οποίο θα πρέπει να συμπεριληφθεί στην υπό επεξεργασία νομοθεσία.

Πρόκειται για μια δύσκολη και πολύπλοκη εξίσωση, ανέφερε ο κύριος Τρυφωνίδης η οποία ωστόσο «εφόσον η κυβέρνηση θέλει να επιλύσει να αγγίξει όλες τις πτυχές του θέματος και όχι αποσπασματικά, γιατί πάλι θα έχουμε τα ίδια. Θα πρέπει να επιλυθούν οι οποιεσδήποτε οικονομικές και κοινωνικές στρεβλώσεις, και να ικανοποιούν τις δικαιολογημένες αντιδράσεις του κόσμου, να είμαστε συνεπείς με τους θεσμούς και ταυτόχρονα να επιτευχθεί συμμόρφωση με την σχετική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου».    

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ