Θεόδωρος Θεοδώρου

Θεόδωρος Θεοδώρου
Δημοσιεύθηκε: Μαρτίου 28, 2024-12:06 View: 23

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Θεόδωρου Θεοδώρου, 55 ετών από τη Ξυλοτύμπου, εναντίον του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από το Κακουργιοδίκειο Λάρνακας, για παράλειψη εμφάνισης του στο Δικαστήριο, για τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, δόλιες συναλλαγές σε ακίνητη περιουσία και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοτύμπου στον αριθμό τηλεφώνου 24804300 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

Adblock test (Why?)

Read this on Αστυνομία Κύπρου