Από: ΕΛΑΜ

Σ.Ιωάννου: ΔΕΝ λαϊκίζουμε! Εκατομμύρια για Τ/Κ, ψίχουλα για πρόσφυγες  

Σ.Ιωάννου: ΔΕΝ λαϊκίζουμε! Εκατομμύρια για Τ/Κ, ψίχουλα για πρόσφυγες  
Δημοσιεύθηκε: Φεβρουαρίου 22, 2024-17:38 View: 31

Μιλώντας ενώπιον της ολομέλειας της βουλής κατά την συζήτηση και έγκριση του προϋπολογισμού της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων για το οικονομικό έτος 2024, ο βουλευτής Λάρνακας του Ε.ΛΑ.Μ. Σωτήρης Ιωάννου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι χαιρετίζουμε τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες υπέρ των προσφύγων, αλλά υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος μέχρι την ουσιαστική στήριξη τους.

Επιβάλλεται, είπε, η κατάργηση εισοδηματικών κριτηρίων, ρύθμιση του θέματος των «τουρκοκυπριακών περιουσιών», η επάνδρωση της Υπηρεσίας Μέριμνας, η άμεση αναγνώριση της απώλειας χρήσης και πολλά άλλα.

Κάποιοι, πρόσθεσε, έχουν προτεραιότητα τους την στήριξη των τουρκοκυπρίων και αναγγέλλουν μέτρα υπέρ τους με πάρα πολλά εκατομμύρια, μετατρέποντας τους Έλληνες της Κύπρου ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Αυτή η αναφορά προκάλεσε αντίδραση από πλευράς του βουλευτή του ΔΗΚΟ Χρύση Παντελίδη, και ζητήθηκε από τον συναγωνιστή να δώσει στοιχεία, πράγμα το οποίο και έκανε δίνοντας στοιχεία και αριθμούς. Ο κ. Παντελίδης κατηγόρησε τον Σωτήρη Ιωάννου για λαϊκισμό, με τον κ. Ιωάννου να τον προκαλεί και να αποδεικνύει ότι ΔΕΝ πρόκειται περί λαϊκισμού αλλά περί αλήθειας με αριθμούς και συγκεκριμένες περιπτώσεις σε βάρος συμπατριωτών μας και προς όφελος των τουρκοκυπρίων.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ