Από: ΕΛΑΜ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Υπουργό Παιδείας να προστατεύσει τα παιδιά μας

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Υπουργό Παιδείας να προστατεύσει τα παιδιά μας
Δημοσιεύθηκε: Φεβρουαρίου 21, 2024-19:40 View: 33

Το βιβλίο που εντοπίστηκε σε νηπιαγωγείο στην Λευκωσία με ακατάλληλο υλικό που προωθεί την «Woke» ΛΟΑΤΚΙ αντζέντα στα σχολεία αποδεικνύει ότι ο τομέας της Παιδείας στην Κύπρο νοσεί, ευρισκόμενος στην κυριολεξία στον αυτόματο πιλότο.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζουμε ότι η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας περί «εκπαιδευτικών που μπορούν να αξιοποιούν ελεύθερα υλικό για αμφιλεγόμενα ζητήματα» δεν ικανοποιεί, αντιθέτως προκαλεί ακόμη περισσότερο.

Καλούμε την Υπουργό Παιδείας να σταματήσει να κρύβεται, αναλαμβάνοντας πλήρως τις ευθύνες της, διερευνώντας άμεσα την υπόθεση και αποδίδοντας ευθύνες.

Υπογραμμίζουμε ότι δεν θα ανεχθούμε τα παιδιά μας να γίνουν πειραματόζωα σε «αμφιλεγόμενα» ζητήματα (όπως τα χαρακτηρίζει το Υπουργείο Παιδείας) στην προσπάθεια κάποιων συγκεκριμένων κύκλων να περάσουν την προπαγάνδα τους στα αθώα τους μυαλά, παρουσιάζοντας το αφύσικο ως φυσιολογικό.

Είμαστε έντονοι γιατί οι συγκεκριμένοι, νιώθοντας την ανοχή, έχουν αποθρασυνθεί και πέραν των προαναφερόμενων, ζητούν ήδη και την κατάργηση της προσευχής και του μαθήματος των θρησκευτικών από τα σχολεία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Υπουργό Παιδείας να προστατεύσει όπως είναι υπόχρεη τα παιδιά μας!

Γραφείο Τύπου
Εθνικό Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ