Από: ΔΗΠΑ

Μ. ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ: Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ Τ.Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ

Μ. ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ: Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ Τ.Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ
Δημοσιεύθηκε: Φεβρουαρίου 21, 2024-16:52 View: 22

Οι δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών πριν από λίγες ημέρες για την Τ.Α έκρουσαν καμπανάκι στους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να ενεργοποιηθούν και να δεσμευτούν ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να προχωρήσει και να υλοποιηθεί η μεταρρύθμιση, υπογράμμισε ο βουλευτής της ΔΗΠΑ-Συνεργασία Μαρίνος Μουσιούττας μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή στον Άλφα.

«Σίγουρα θα υπάρξουν θέματα τα οποία θα χρήζουν διόρθωσης, ίσως και κάποιες στρεβλώσεις που πρέπει να αλλάξουν», ανέφερε ο κύριος Μουσιούττας, ωστόσο είπε, «η μεταρρύθμιση ακόμη και όπως ψηφίστηκε σήμερα θα ωφελήσει την κοινωνία».  

Η ΔΗΠΑ-Συνεργασία, ανέφερε, προειδοποιούσε πριν από την ψήφιση της μεταρρύθμισης ότι με τις τροπολογίες θα δημιουργηθούν δήμοι δύο ταχυτήτων, όσον αφορά τα οικονομικά τους καθώς «υπάρχουν δήμοι που θα επωφεληθούν από το σύστημα και κάποιοι άλλοι όχι». Ωστόσο, όπως υπέδειξε, ακόμη και όπως έχει ψηφιστεί η μεταρρύθμιση «όλοι θα επωφεληθούν καθώς το σύστημα είναι καλύτερο από αυτό που είχαμε προηγουμένως».

Ο βουλευτής της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, εξήγησε πως η μεταρρύθμιση, κατέληξε στην τελική της μορφή με 20 δήμους αναφέροντας ότι «κάθε κόμμα ήθελε σε κάθε περιοχή να έχει το δικό του βασίλειο». Εξήγησε τις τροπολογίες και γιατί η Παράταξη σε κάποιες αλλαγές έφερε σοβαρές ενστάσεις.

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ