Από: ΡΙΚ

Βελτιωμένη η εικόνα στην ορεινή Λεμεσό - Ενεργές εστίες φωτιάς προκαλούν ανησυχία για τυχόν αναζωπυρώσεις

Βελτιωμένη η εικόνα στην ορεινή Λεμεσό - Ενεργές εστίες φωτιάς προκαλούν ανησυχία για τυχόν αναζωπυρώσεις
Δημοσιεύθηκε: Αυγούστου 07, 2023-21:28 View: 84

Βελτιωμένη είναι η εικόνα από την πυρκαγιά στην ορεινή Λεμεσό, ωστόσο οι προσπάθειες των δυνάμεων πυρόσβεσης συνεχίζονται, καθότι υπάρχουν ακόμη ενεργές εστίες που προκαλούν ανησυχία για το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης.

Όπως δήλωσε η υπουργός Δικαιοσύνης, Άννα Κουκκίδη - Προκοπίου, στην περιοχή θα παραμείνουν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας ισχυρές επίγειες δυνάμεις, ενώ αύριο με το πρώτο φως της ημέρας θα γίνουν και πάλι ρίψεις από τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης.

προκοπιου νεοοο.jpg


Τις προσπάθειες συνδράμουν πτητικά μέσα από την Ελλάδα και την Ιορδανία, ενώ αύριο αναμένεται να επιχειρήσουν για πρώτη φορά αεροπλάνα από το Ισραήλ.

Η υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι η λήψη μέτρων και ο συντονισμός ενεργειών, γίνονται υπό την καθοδήγηση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Παράλληλα, εξήρε τη συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιών, αλλά και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν για οριοθέτηση της φωτιάς.

Τόνισε εκ νέου ότι πρώτιστο μέλημα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και εξέφρασε την ελπίδα, η κατάσταση αύριο να είναι σαφώς καλύτερη.

Χ.Π / Μ.Β

Adblock test (Why?)

Read this on ΡΙΚ