Από: ΕΛΑΜ

Γ.Γεάδη: Η ΕΔΕΚ είναι ομοσπονδιακή – ΜΟΝΟ το ΕΛΑΜ είναι αντιομοσπονδιακό

Γ.Γεάδη: Η ΕΔΕΚ είναι ομοσπονδιακή – ΜΟΝΟ το ΕΛΑΜ είναι αντιομοσπονδιακό
Δημοσιεύθηκε: Φεβρουαρίου 13, 2024-16:39 View: 25

Στην εκπομπή του ΡΙΚ ήταν καλεσμένος ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδη Γεάδη στο ΡΙΚ, αναφορικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ξεκινώντας την τοποθέτηση ο Γεάδης αναφέρθηκε στον ύποπτο ρόλο της Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, διαψεύδοντας όσους εσφαλμένα δηλώνουν ότι ο αγώνας της ΕΟΚΑ δεν χρειαζόταν, αφού για γεωπολιτικούς λόγους η Βρεττανοί θέλουν να έχουν παρουσία στο νησί μας, μέχρι και σήμερα.

Ακολούθως, εξήγησε το όραμα του ΕΛΑΜ για την επίλυση του Κυπριακού πάνω σε μια ατόφια δημοκρατία και όχι πάνω σε ρατσιστικούς διαχωρισμούς. Δυστυχώς η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία εν τέλει νομιμοποιεί τα εγκλήματα πολέμου που σημειώθηκαν εις βάρος της Κύπρου από το 1974 και μετά.

Εν συνεχεία υπογράμμισε το πολιτικό παιχνίδι της Τουρκίας που δεν είναι η λύση δύο κράτων, αλλά ο σταδιακός έλεγχος ολόκληρης της Κύπρου, δηλαδή στην πλήρη τουρκοποίηση ή ισλαμοποίηση της Κύπρου.

Αναπάντητες δεν έμειναν ούτε οι αναφορές της κας. Ξένιας Κωνσταντίνου του ΔΗΣΥ, ούτε οι παραδοχές του κ. Γιώργου Γεωργίου της ΕΔΕΚ ότι η ΕΔΕΚ είναι Ομοσπονδιακό κόμμα, δείχνοντας ότι οι προσεγγίσεις τους είναι τουλάχιστον ανεδαφικές και ουτοπικές, αφού στερούνται σοβαρότητας.

Κλείνοντας στηλίτευσε την στάση όλων των υπολοίπων κομμάτων που διαφωνούν μόνο μπροστά από τις κάμερες, ενώ την κρίσιμη στιγμή που λαμβάνονται αποφάσεις για το Κυπριακό, δηλαδή στο Εθνικό Συμβούλιο, δεν λένε λέξη!

Η συνέχεια στο βίντεο…

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ