Από: ΔΗΠΑ

Μ.ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Μ.ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε: Φεβρουαρίου 12, 2024-16:31 View: 21

Να μην μηδενίζουμε την μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς αυτό που θα έχουμε είναι πολύ καλύτερο από αυτό που είχαμε, τονίζει ο βουλευτής της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, Μαρίνος Μουσιούττας.

Μιλώντας στην μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ, ο κύριος Μουσιούττας, υπέδειξε, ότι όταν έρθει η ώρα, μετά τις εκλογές του Ιουνίου, θα πρέπει όλοι να συνεργαστούμε ούτως ώστε να μαζέψουμε τις όποιες στρεβλώσεις διαφανούν και να εργαστούμε για να ξεπεραστούν οι σκόπελοι.

Η ΔΗΠΑ-Συνεργασία, είπε, θα αναλάβει πρωτοβουλία, με στόχο να πετύχει ο στόχος της μεταρρύθμισης της Τ.Α είναι να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών που μπορεί, ώστε να διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής για τον πολίτη

Ξεκαθάρισε, παράλληλα, πως οι θέσεις της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, ήταν άλλες και αναφέρθηκε στους λόγους που η Παράταξη επέμενε σε 14 αντί 20 Δήμους.  Υπογράμμισε, επίσης, πως η ΔΗΠΑ-Συνεργασία «πρόκρινε να εκλέγεται ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Συμβουλίου. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε όπως δεν πετύχαμε να εκλέγονται οι αντιδημάρχοι από τα Δημοτικά Συμβούλια». «Ωστόσο, η πλειοψηφία αυτό αποφάσισε και οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση και να ακολουθήσουμε», ανέφερε ο κύριος Μουσιούττας.

Ο βουλευτής Λευκωσίας, μιλώντας εξάλλου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Άλφα, δήλωσε, πως έχουν όλα τα κόμματα μερίδιο ευθύνης, υπογραμμίζοντας ότι δυστυχώς έγιναν αλισβερίσια. «Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, αν καταλάβουμε ότι πρέπει να αφήσουμε την πολιτική και δούμε πιο τεχνοκρατικά την κατάσταση, η μεταρρύθμιση θα πάει καλά», ανέφερε ο κύριος Μουσιούττας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ