Από: ΕΛΑΜ

Γ. Γεάδη: Η ΔΔΟ αναγνωρίζει την κατοχή και νομιμοποιεί τα εγκλήματα πολέμου

Γ. Γεάδη: Η ΔΔΟ αναγνωρίζει την κατοχή και νομιμοποιεί τα εγκλήματα πολέμου
Δημοσιεύθηκε: Φεβρουαρίου 12, 2024-17:49 View: 42

Φιλοξενούμενος στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη τόνισε την επιτακτική αναγκαιότητα να τοποθετηθεί το Κυπριακό στην ορθή του διάσταση ως πρόβλημα εισβολή, κατοχής, εθνοκάθαρσης, εποικισμού και εγκλημάτων πολέμου.

Με λύπη σημείωσε ότι η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία το μόνο που προσφέρει είναι την αναγνώριση της κατοχής και νομιμοποίηση των εγκλημάτων πολέμου.

Τόνισε την διαφωνία της Παράταξής μας αναφορικά με την συναντίληψη της Πύλας, αλλά και τα μονομερή μέτρα στήριξης των Τουρκοκυπρίων, υπογραμμίζοντας ότι όλα τα υπόλοιπα κόμματα διαφωνούν μόνο μπροστά στις κάμερες, αλλά την κρίσιμη στιγμή στο Εθνικό Συμβούλιο κανείς δεν αντιδράει πέραν του ΕΛΑΜ.

Στρατηγική στόχευση του ΕΛΑΜ είναι η προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού σε μια δημοκρατική λύση, όπως είναι το Ενιαίο Κράτος.

Σχολιάζοντας για την πολιτική επικαιρότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα διάφορα πολιτικά κόμματα, δηλώνοντας ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα, αφού λαμβάνει ψηφοφόρους από όλα τα στρώματα της κοινωνίας.

Αυτά και πολλά άλλα στην συνέντευξη.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ