Από: ΕΛΑΜ

Απαράδεκτο: Μας τον παρέδωσαν οι Ιταλοί, για να τον αφήσουμε ελεύθερο

Απαράδεκτο: Μας τον παρέδωσαν οι Ιταλοί, για να τον αφήσουμε ελεύθερο
Δημοσιεύθηκε: Φεβρουαρίου 09, 2024-17:33 View: 20

Αφού χρειάστηκε η Ιταλική Κυβέρνηση να εκτελέσει το διεθνές ένταλμα, κατά του Τουρκοκύπριου ψευδοδικηγόρου Ακάν Κιουρσάτ που πηγαινοερχόταν μέσω τον οδοφραγμάτων από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές, όπως έχουμε ενημερωθεί οι ανησυχίες μας έγιναν πραγματικότητα.

Ενώ ο σφετεριστής περιουσίων ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα έχει παραδοθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία, εντούτοις αυτός με απόφαση του δικαστηρίου αφέθηκε ελεύθερος με όρους και στην ουσία θα του δοθεί ευκαιρία να δραπετεύσει στα κατεχόμενα. Αυτό ίσως εξηγεί και την λογική για την οποία έδωσε συγκατάθεση να έρθει στην Κύπρο.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζουμε την απογοήτευση μας. Θα επαναλάβουμε αυτό που έχουμε πει πολλές φορές, ότι οι πρώτοι υπαίτιοι για την υποβάθμιση του Κυπριακού Προβλήματος, για το γεγονός ότι ο διεθνής παράγοντας δεν μας λαμβάνει σοβαρά υπόψη, είναι η ατολμία της Κυπριακής Δημοκρατίας διαχρονικά να διεκδικήσει τα νόμιμα δίκαια του λαού μας.

Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση θεωρείται εξαιρετικά σημαντική, καθώς για πρώτη φορά γίνεται αυτού του είδους δίκη στην Κυπριακή Δημοκρατία και ενδεχομένως το δεδικασμένο της να αποτελέσει σημείο αναφοράς για παρόμοιες περιπτώσεις, βλέπουμε να γίνεται αυτή η διαχείριση. Περισσότερα λόγια πραγματικά είναι περιττά…

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ