Από: ΕΛΑΜ

Λ.Παπαγιάννης: Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε αλλά όχι να καταστραφούμε!

Λ.Παπαγιάννης: Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε αλλά όχι να καταστραφούμε!
Δημοσιεύθηκε: Δεκεμβρίου 20, 2023-14:41 View: 56

Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα ήταν ο βουλευτής του Ε.ΛΑ.Μ. Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης για τις αποφάσεις του Υπουργικού συμβουλίου αναφορικά με την αύξηση του κατώτατου μισθού (στα 1000 ευρώ, από 940), και την συζήτηση που έγινε για το  Μεταναστευτικό.

Ο Λίνος Παπαγιάννης ανέφερε πως ελπίζουμε να μην είναι μόνιμη, αυτή μόνο η αύξηση κατά 60 ευρώ δηλαδή, γιατί δεν είναι αρκετά. Το χαιρετίζουμε, πρόσθεσε, αλλά πρέπει να υπάρξει νέα και πιο σημαντική αύξηση.

Σχολιάζοντας την συζήτηση για το Μεταναστευτικό (στο Υπουργικό), τόνισε ότι οι επαναπροωθήσεις αλλοδαπών στην Συρία δεν ρυθμίστηκαν ακόμη. Σύροι επιστρέφουν στην χώρα τους για διακοπές, είπε, μετά έρχονται ξανά πίσω στην Κύπρο κόβοντας εισιτήρια μέσω του παράνομου αεροδρομίου στα κατεχόμενα, για να απολαμβάνουν τα επιδόματα που δίνει η Κυπριακή Δημοκρατία. ΔΕΝ είναι πρόσφυγες, επανέλαβε ο βουλευτής μας.

«Η Τουρκία βρίσκεται πίσω απ’ όλη αυτή την κατάσταση και το ίδιο θα πράξει και με Παλαιστίνιους τώρα, κάτι που η Κύπρος ΔΕΝ είναι σε θέση να διαχειριστεί».

Ο Λίνος Παπαγιάννης εκτίμησε ότι η αλληλεγγύη από τις Ευρωπαϊκές χώρες και την Ευρωπαϊκή ένωση γενικότερα, πρέπει να είναι μεγαλύτερη, πιο ουσιαστική και όχι πενιχρή όπως είναι τώρα.

Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε αλλά δεν είμαστε πρόθυμοι να καταστραφούμε, είπε.

Όλες οι δηλώσεις του βουλευτή μας στο βίντεο της ανάρτησης.

 

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ