Από: ΕΛΑΜ

Σ.Ιωάννου: Επιβάλλεται ουσιαστική ενίσχυση της Αστυνομίας μας

Σ.Ιωάννου: Επιβάλλεται ουσιαστική ενίσχυση της Αστυνομίας μας
Δημοσιεύθηκε: Δεκεμβρίου 01, 2023-13:51 View: 44

Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα ήταν ο βουλευτής Λάρνακας του Ε.ΛΑ.Μ. Σωτήρης Ιωάννου για την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή όσον αφορά την αστυνομία και τα απλήρωτα πρόστιμα.

Ο Σωτήρης Ιωάννου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι μελετήσαμε την συγκεκριμένη έκθεση, παρατηρήσαμε τους αριθμούς και τα στοιχεία που λέει, αλλά σημειώνουμε ότι, με βάση την έκθεση, το οργανόγραμμα που διέπει την αστυνομία ΔΕΝ καλύπτει όλες τις ανάγκες του σώματος. Η αστυνομία μας επίσης, είπε, ασχολείται και τρέχει με πάρα πολλά θέματα που κανονικά ΔΕΝ έπρεπε να ασχολείται, για να καταλήξει πως επιβάλλεται ενίσχυση της και η αύξηση του αριθμού αστυνομικών ή συμβασιούχων αστυνομικών.

Πρέπει να αφεθεί να επιτελέσει το καθήκον της, είναι Σώμα Ασφαλείας και επιβάλλεται να την σεβαστούμε και να την εκσυγχρονίσουμε, τόνισε ο Σωτήρης Ιωάννου, υπενθυμίζοντας ότι η αστυνομία έχει επιφορτιστεί και με το Μεταναστευτικό.

Για θέματα επιχειρησιακά δεν είμαι βέβαιος, πρόσθεσε, αν αυτό αφορά την ελεγκτική υπηρεσία. Αυτό αφορά άλλες υπηρεσίες και το ίδιο το Σώμα.

Ο βουλευτής μας κλήθηκε να σχολιάσει και το θέμα των απλήρωτων προστίμων ενώ εισηγήθηκε και την παροχή κινήτρων στους αστυνομικούς στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο που επιτελούν, αναλύοντας πολλές διαχρονικές προτάσεις της Παράταξης μας που αφορούν την ενίσχυση του Σώματος.

Όλες οι δηλώσεις του βουλευτή μας στο βίντεο της ανάρτησης.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ