Από: ΕΛΑΜ

Γ.Γεάδη: «Ατζέντα τους η πολυπολιτισμικότητα – Aτζέντα μας η Κύπρος»

Γ.Γεάδη: «Ατζέντα τους η πολυπολιτισμικότητα – Aτζέντα μας η Κύπρος»
Δημοσιεύθηκε: Νοεμβρίου 21, 2023-17:05 View: 39

Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ, την Παρασκευή 17/11/23, ήταν ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεάδης Γεάδη, για το ψήφισμα εναντίον δήθεν του ρατσισμού που πέρασε η ολομέλεια της βουλής με μόνες ψήφους εναντίον αυτές της Παράταξης μας και που έδωσε για μία ακόμη φορά την ευκαιρία στους συνήθεις ψευδοπροοδευτικούς να «βγάλουν χολή» εναντίον του Ε.ΛΑ.Μ.

Ο συναγωνιστής πρώτα απ’ όλα έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και εξήγησε ξανά για ποιο λόγο το Ε.ΛΑ.Μ. καταψήφισε.

Ο Γεάδης Γεάδη διερωτήθηκε μεταξύ άλλων, γιατί σε μια λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των βουλευτών μας και του βουλευτή του ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη, μπήκαν σφήνα κάποιοι βουλευτές και η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, υποστηρίζοντας τις θέσεις του ΑΚΕΛ.

Το Ε.ΛΑ.Μ. τόνισε ΔΕΝ πιστεύει και ΔΕΝ προάγει ΚΑΝΕΝΑΝ ρατσισμό. Κανείς τους, είπε, δεν βλέπει τον ρατσισμό που ισχύει στον τόπο μας εναντίον των Ελλήνων της Κύπρου. Έφερε παράδειγμα ότι οι Έλληνες της Κύπρου που πολέμησαν το ’74 τον Αττίλα, παίρνουν λιγότερα από ότι λαμβάνουν οι λαθρομετανάστες που πολέμησαν στην Συρία, υπογραμμίζοντας ότι αυτό αποτελεί ρατσισμό!

Ο Γεάδης Γεάδη στην συνέχεια έδωσε ηχηρές απαντήσεις στις συκοφαντίες και στην λάσπη που καθ’ όλη την διάρκεια της συζήτησης εκτόξευσε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Παράταξης μας τόνισε μεταξύ άλλων αποστομώνοντας τον κ. Δημητρίου, ότι η ΝΕΑ ηγεσία του ΔΗΣΥ δεν έχει ασπασθεί, δεν έχει εισακούσει τα προβλήματα των πολιτών και του λαού. Το ίδιο ανέφερε και προς την κυρία Χριστοφίδου που μιλούσε εκ μέρους του ΔΗΚΟ και ταυτιζόταν σε πολλές περιπτώσεις μαζί με τη νέα ηγεσία του ΔΗΣΥ, κατηγορώντας το ΕΛΑΜ.

Στο τέλος της εκπομπής, ο κ. Δημητρίου εκ μέρους του ΔΗΣΥ εκθειάζοντας το έργο της προηγούμενης διακυβέρνησης, δήλωσε ότι αυξήθηκαν τα επιδόματα και οι παροχές του κράτους σε ευπαθείς ομάδες, λαμβάνοντας αποστομωτική απάντηση από τον συναγωνιστή, ότι αυξήθηκαν και οι αιτητές ασύλου από 3% σε 7%, σε μόλις μια δεκαετία!

Περισσότερα στο βίντεο της ανάρτησης…

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ