Από: ΕΛΑΜ

Δόξα και τιμή στον Ήρωα Κυριάκο Μάτση

Δόξα και τιμή στον Ήρωα Κυριάκο Μάτση
Δημοσιεύθηκε: Νοεμβρίου 19, 2023-18:54 View: 174

Το Ε.ΛΑ.Μ. τίμησε τον Ήρωα Κυριάκο Μάτση

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)  Χρίστος Χρίστου παρευρέθηκε το πρωί στο ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο του Ήρωα Κυριάκου Μάτση στο Παλαιχώρι.

Ο Κυριάκος Μάτσης είναι μια από τις πιο συγκλονιστικές μορφές της ΕΟΚΑ, ήταν άνθρωπος προικισμένος με σπάνιες αρετές και ιδανικά, προκαλούσε τον σεβασμό των συναγωνιστών του, τους παρηγορούσε, τους εμψύχωνε και τους συμβούλευε. Διέθετε ευγένεια, θάρρος και αξιοπρέπεια.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων της Κοινότητας όπου εψάλη ο Εθνικός μας Ύμνος. Στεφάνι κατέθεσε ο Πρόεδρος μας  Χρίστος Χρίστου.

Το ΕΛΑΜ παράλληλα τίμησε τον Σταυραετό του Πενταδακτύλου Κυριάκο Μάτση, στα Φυλακισμένα Μνήματα

Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε η ώρα 1:20 το μεσημέρι της Κυριακής 19/11 (ώρα θυσίας του Ήρωα) στα Φυλακισμένα Μνήματα, όπου τελέστηκε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων προς τιμήν του Κυριάκου Μάτση.

Εκ μέρους του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Χρίστου Χρίστου στεφάνι κατέθεσε το μέλος της Επαρχιακής Λευκωσίας Γιώργος Τσαγγάρης. Εκ μέρους της Τοπικής Ε.ΛΑ.Μ. Γερίου στεφάνι κατέθεσε η συναγωνίστρια Κατερίνα Χαραλάμπους.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ