Από: ΔΗΠΑ

   ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ

   ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ
Δημοσιεύθηκε: Νοεμβρίου 19, 2023-10:34 View: 58

Η Παγκόσμια Ημέρα του άνδρα γιορτάζεται σήμερα με στόχο την υπενθύμιση της συνεισφοράς του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό και ειδικότερα στην οικογένεια, το γάμο και την φροντίδα των παιδιών.

 Ο γενικότερος σκοπός της μέρας είναι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο γύρω από θέματα υγείας που αφορούν τους άνδρες. Έτσι, λοιπόν η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα υπενθυμίζει σε όλους τους άνδρες να προσέχουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Παράλληλα, στόχος είναι να βελτιωθούν οι σχέσεις των φύλων, να προωθηθεί περαιτέρω η ισότητα μεταξύ των φύλων, αλλά και να προωθηθούν σωστά και υγιή θετικά ανδρικά πρότυπα

Ως ΔΗΠΑ-Συνεργασία  χαιρετίζουμε την Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα και τονίζουμε τη θετική αξία που προσφέρουν οι άνδρες στην σημερινή κοινωνία και το ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν στην προώθηση της ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών.

Ως παράταξη βασιζόμενοι στην αλληλεγγύη, την ισότητα και το σεβασμό κατακρίνουμε κάθε μορφή ρατσισμού και προωθούμε τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των φύλων και την καταπολέμηση της βίας εναντίον ανδρών ή γυναικών  καθώς και εναντίον της ενδοοικογενειακής βίας. Επίσης,ως παράταξη στεκόμαστε δίπλα στον κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτου φύλου και στηρίζουμε δράσεις και πρωτοβουλίες όπως τη διοργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων με ανάλογα θέματα που να προωθούν την ισότητα και το σεβασμό των φύλων και να δίνουν ίσες ευκαιρίες  για τη δημιουργία μια πιο δίκαιης, ασφαλής και ανθρώπινης κοινωνίας  με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ