Γίνε ο επόμενος ήρωάς μας: βοήθησέ μας να βρούμε και να συλλάβουμε τους πλέον καταζητούμενους εγκληματίες της Ευρώπης για να κάνουμε την ΕΕ πιο ασφαλή

Γίνε ο επόμενος ήρωάς μας: βοήθησέ μας να βρούμε και να συλλάβουμε τους πλέον καταζητούμενους εγκληματίες της Ευρώπης για να κάνουμε την ΕΕ πιο ασφαλή
Δημοσιεύθηκε: Νοεμβρίου 18, 2023-13:25 View: 84

Η Europol και το ENFAST εγκαινιάζουν την εκστρατεία για τους πιο καταζητούμενους εγκληματίες της ΕΕ για το 2023

Θα μπορούσες να γίνεις ο επόμενος ήρωάς μας; #beournexthero Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να βρούμε τους πιο καταζητούμενους φυγάδες της Ευρώπης. Ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να θιγεί από εγκληματικές πράξεις, εσύ όμως μπορείς να μας βοηθήσεις να κρατήσουμε την Ευρώπη ασφαλή, ρίχνοντας μια ματιά στον κατάλογο με τους πιο καταζητούμενους εγκληματίες της ΕΕ. Σου ζητούμε να διαθέσεις λίγα δευτερόλεπτα από τον χρόνο σου για να κοιτάξεις τις φωτογραφίες αυτών των φυγάδων και να αναρωτηθείς αν αναγνωρίζεις κάποιον από αυτούς.

Έχεις τη δύναμη να αλλάξεις την κατάσταση. Εάν αναγνωρίσεις κάποιον, μπορείς να μας ενημερώσεις ανώνυμα μέσω του ιστότοπου. Μια πληροφορία θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στη μάχη κατά του εγκλήματος. Μια πληροφορία θα μπορούσε να βοηθήσει να συλληφθεί ένας επικίνδυνος φυγάς και να σωθούν πιθανά θύματα.

Θα μπορούσες να βοηθήσεις καθοριστικά τις αρχές επιβολής του νόμου να πιάσουν φυγάδες που καταζητούνται εδώ και πολύ καιρό. Οι υπερήρωες δεν είναι μόνο για τα κόμικς, και για να γίνεις ήρωας δεν χρειάζεται να έχεις υπεράνθρωπες ικανότητες: το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Κάθε χρόνο, η Europol επικαιροποιεί αυτές τις πληροφορίες για τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες. Με μια απλή επίσκεψη στον ιστότοπο για τους πιο καταζητούμενους εγκληματίες της ΕΕ («EU Most Wanted»), θα μπορούσες να προσφέρεις πληροφορίες ζωτικής σημασίας και να βοηθήσεις να προσαχθούν οι εγκληματίες στη δικαιοσύνη. Φέτος, στην εκστρατεία της ΕΕ για τους πλέον καταζητούμενους εγκληματίες συμμετέχουν όλες σχεδόν οι χώρες της ΕΕ, και στον ιστότοπο βρίσκονται ήδη αναρτημένα τα στοιχεία 50 και πλέον καταζητούμενων εγκληματιών.

Οι ιστορίες αυτών των κόμιξ βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα και σε πληροφορίες που παρέχονται από τους καθημερινούς μας ήρωες.

Adblock test (Why?)

Read this on Αστυνομία Κύπρου