Από: ΔΗΣΥ

Δήλωση Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου και Βουλεύτριας κ. Φωτεινής Τσιρίδου για το κόκκινο κουμπί

Δήλωση Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου και Βουλεύτριας κ. Φωτεινής Τσιρίδου για το κόκκινο κουμπί
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 27, 2023-08:10 View: 26

Είμαστε απογοητευμένοι με την τροπή που έχει πάρει το θέμα με το Κόκκινο Κουμπί, που σκοπό είχε την έγκαιρη ειδοποίηση σε επείγουσες περιστάσεις που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας. Αλλά είμαστε και αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να ολοκληρώσουμε αυτό που άρχισε η κυβέρνηση του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Το Κόκκινο Κουμπί ήταν ένα καινοτόμο πρόγραμμα που σχεδιάσαμε, για να επιδείξουμε ως κοινωνία τον πρέποντα σεβασμό μας προς τους ηλικιωμένους μας. Δόθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και οι προδιαγραφές, ακολούθησε μάλιστα και η σύναψη μνημονίου και ήταν όλα έτοιμα για υλοποίηση. Εδώ και λίγους μήνες παρατηρούμε ανησυχητική στασιμότητα με αποτέλεσμα ακόμη και το Παρατηρητήριο Τρίτης Ηλικίας να κάνει πίσω και να στρέφεται σε άλλες επιλογές για την υλοποίηση του έργου.

Συνιστούμε στην κυβέρνηση να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και να υπερβεί τις όποιες πρακτικές δυσκολίες, ώστε αυτό το πρόγραμμα να τεθεί σε εφαρμογή το συντομότερο.

Για να μπορούν οι ηλικιωμένοι μας που το έχουν ανάγκη καθώς και τα συγγενικά τους πρόσωπα να αισθανθούν ασφάλεια και την Πολιτεία δίπλα τους.

27.9.2023

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΣΥ