Από: ΔΗΚΟ

Χρ. Σαββίδης – Πολεοδομική έγκριση για το νέο Γυμνάσιο και το νέο Δημοτικό Σχολείο Πάφου

Χρ. Σαββίδης – Πολεοδομική έγκριση για το νέο Γυμνάσιο και το νέο Δημοτικό Σχολείο Πάφου
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 14, 2024-14:15 View: 6

Γραπτή Δήλωση Χρύσανθου Σαββίδη- Βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος

Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου, καθώς όπως ενημερώθηκα το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, έχει εκδώσει την πολεοδομική έγκριση για  μετατροπή (διαμορφώσεις-επεκτάσεις) του Ζ’ Δημοτικού Σχολείου Πάφου και του Α’ Δημόσιου νηπιαγωγείου Πάφου σε νέο Γυμνάσιο Πάφου και σε νέο Δημοτικό σχολείο Πάφου.

Μετά από εκτεταμένες προσπάθειες και πιέσεις, τόσο από το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, όσο και από δικές μας πρωτοβουλίες, λάβαμε με επιτυχία αυτή τη σημαντική πολεοδομική έγκριση.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, έχοντας την πολεοδομικής έγκριση, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα μπορέσει επιτέλους να προχωρήσει στην υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε η ανάγκη για νέες σχολικές μονάδες της Δημοτικής και Μέσης εκπαίδευσης στην Δημαρχούμενη περιοχή του Δήμου Πάφου είναι μεγάλη.

Από πλευράς μου, είμαι πρόθυμος να  συνδράμω σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει για την υποστήριξη της επιτυχούς υλοποίησης του έργου.

14 Οκτώβρη 2024

Γραφείο Τύπου

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΚΟ