Τραυματισμός προσώπου μετά από πτώση από πολυκατοικία στη Λευκωσία

Τραυματισμός προσώπου μετά από πτώση από πολυκατοικία στη Λευκωσία
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 03, 2024-07:45 View: 5

Λίγο πριν τις 8.30 χθες το βράδυ, μετά από πληροφορία για διαπληκτισμό προσώπων, σε πολυκατοικία στη Λευκωσία, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν για εξετάσεις στο σημείο, όπου σε διαμέρισμα στον 3ο όροφο του κτιρίου, εντόπισαν τρεις άντρες, ηλικίας 31, 27, και 26 ετών, να επιτίθενται σε άντρα ηλικίας 34 ετών.

Τα μέλη της Αστυνομίας επενέβησαν για να προστατεύσουν τον 34χρονο, που δεχόταν επίθεση, τον οποίο και απομάκρυναν, ενώ προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου και του 26χρονου, για το αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης. Την ίδια ώρα, ο 31χρονος, τράπηκε σε φυγή, ενώ άλλα δύο πρόσωπα, που βρίσκονταν στον χώρο, επίσης τράπηκαν σε φυγή.

Ο 31χρονος κατευθύνθηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και προσπάθησε να διαφύγει καταρριχόμενος από σωλήνα εξωτερικά του κτιρίου. Στην προσπάθεια του να διαφύγει ωστόσο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος στο ισόγειο, από το μπαλκόνι στον τρίτο όροφο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Πλήρωμα ασθενοφόρου, μετέφερε τον 31χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και κρατείται για νοσηλεία, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας και τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας.

Adblock test (Why?)

Read this on Αστυνομία Κύπρου