Διευθετήσεις και μέτρα ασφαλείας για την διεξαγωγή του Τουρνουά Καλαθόσφαιρας «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Διευθετήσεις και μέτρα ασφαλείας για την διεξαγωγή του Τουρνουά Καλαθόσφαιρας «Νεόφυτος Χανδριώτης»
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 12, 2024-17:19 View: 11

Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του Τουρνουά Καλαθόσφαιρας «Νεόφυτος Χανδριώτης» (14-16.09.2024), στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες ΑΚΤΟΡ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ από Ελλάδα, ΜΠΑΓΕΡΝ Μονάχου από Γερμανία και ΜΑΚΑΜΠΙ PLAYTIKA Tel Aviv από Ισραήλ στο Στάδιο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» στη Λευκωσία.

Οι αγώνες έχουν ως ακολούθως:

14.09.2024, 18:45, ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΜΑΚΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

15.09.2024, 19:00, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ –ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

16.09.2024, 19:30, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίγουν για το κοινό μια ώρα και 30 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων. Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, το αργότερο 1 ώρα πριν την έναρξη των αγώνων, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Όλοι οι εισερχόμενοι στις κερκίδες πρέπει να φέρουν την κάρτα φιλάθλου  και να την επιδεικνύουν μαζί με το εισιτήριο εισόδου.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων θα λειτουργεί ταμείο. Τα ταμεία θα ανοίγουν μια ώρα και 30 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων.

Τονίζεται σε όλους ότι:

  • Η είσοδος στο Στάδιο επιτρέπεται μόνο σε όσους επιδεικνύουν Κάρτα    Φιλάθλου και εισιτήριο του αγώνα
  • Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων
  • Απαγορεύεται η μεταφορά και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, τόσο εκτός, όσο και εντός του Σταδίου
  • Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων, στα οποία αναγράφονται πολιτικά σύμβολα 
  • Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού 
  • Απαγορεύεται η είσοδος εντός του Σταδίου, φιλάθλων που έχουν στην κατοχή τους σακκίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών, καθώς και οποιοδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Επισημαίνεται, ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στη Λευκωσία, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22-802020, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 και για περιστατικά επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

Adblock test (Why?)

Read this on Αστυνομία Κύπρου